arkadaşlar herkeze merhaba dün edll nickli süleyman abi johnsnow nickli doğukan kardeşim ve ben el birliğiyle araçlarımızın sis lambalarının ampullerini led ile değiştirdik aracı evo tipi yuvarlak sis farı olan arkadaşlar için işlem çok zor değil yıldız tornavida ile olay çözülüyor gel gelelim grande punto için işler o kadarda basit değil.aracı kriko ile kaldırıp altına girdim ve sis farlarının arka kapaklarını açtım far ampulu ve far gövdesini tutan bir tel var teli çıkarıp ampulu söktüm fakat led ampul o yuvaya hiçbir şekilde oturmadı uzun uğraşlar sonucu sis farı araç üzerinde iken montajı yapamayacağımızı anladık ve sis farlarını söktük.farlar dışarda iken çalışmak daha kolay ve en azından olay mahali gözünüzün önünde olduğu için mantık yürütebiliyorsunuz ufak tefek ayarlamalar ile led ampulleri sislere monte etmeyi başardık arka kapaklar kapanmadı onlar içinde sanayiden murat 131 far kapağı bulduk onları yapıştırıp elektrik bağlantılarını elden geçirip montajını yaptık.anlatması kolay yapması zahmetli yapacak olan arkadaşlar sorusu olan olursa detaylı bilgi verebilirim.