300000kelvin e kadar çıkıyormuş youtube da 120000 olanın videosu var mora kaçan mavi bir ışık vermiş sanırım küfür yemezsin fazla :)
Printable View
300000kelvin e kadar çıkıyormuş youtube da 120000 olanın videosu var mora kaçan mavi bir ışık vermiş sanırım küfür yemezsin fazla :)
Xenon far gerçekten bu kadar önemlimi yaşehir içinde zaten heryer aydınlık değilmi sizce ?
Xenon'un en güzel özelliği kötü hava şartlarında daha iyi sonuç vermesi bu yüzden her kuruşuna değer bence. Malesef izmir'de her yer çok aydınlık değil, bunu geçin uzun yolda çok büyük rahatlık, eger çok fazla sellökter gelirse far ayarını bir kademe aşağı almak yetiyor ;)
Philips kendisi chına de yaptırıyor niye mahkemeye vereceksinki anlamadım başkası kopyasını yaptırmıyor bizzat philips yapıyor chına de :)
arkadaşlar geçenlerde servise uğradım ve xenon farda kampanya ver dediler. H.I.D. marka 375 ytl imiş. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca taktıracak olursak fiyatı uygun mu? Bu arada Puntoların tak ampulü olduğu için kısa ve uzun olarak takılıyormuş. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen teşekkürler.
Çok teşekkür ederim murat kardeş.
arkadaşlar bugün İzmir Enriko Aliberti de aksesuarcı Mert beyle görüştüm H.I.D marka 6000k H4 tip motorlu Xenon farlar sadece 300 ytl 2 yıl beyin ve mekanizma garantisi var ayrıca world card ınız varsa 300 ytl yi 3 e bölüyorlar almak isteyenler kaçırmasın derim..
Bu merceksiz xenon lar cidden anormal göz alıyorlar. Ben de çok seviyorum xenon u ama milletin canına malına zarar verebilme tehlikesi de var Allah korusun. Böyle merceksiz uygulamalarda gözüm 1 sn takılsa, hemen başka yere baksam bile o noktayı dakikalarca gözümün içinde zonk zonk görüyorum. Far yükseklik ayarı da sorunsuz çalışıyor mu acaba bu xenon uygulamalarında??
evet far aynı şekilde oturduğundan yükseklik ayarını kullanabiliyorsunuz,ben gece şehirlerarası yola çıkamadığımdan mutlaka düşünüyorum takarsamda 1 de kullanıcam göz almaması için...
150 ytl.den başlayan üstelik bosh marka xenon kitler var. bu sitedekilerden alıp kullanan varsa fikirlerini bizimle paylaşabilirlermi?
Xenon Far & Kitleri | Far & Lambalar | Oto Yedek Parça & Aksesuar | GG Garaj Listeleme Sayfası 1/7
izmir enricoya daha yeni gittim bizim gp ler için verilen fiyat 440
linealar için 300 arkadaşlar
yalnışlık olmasın 1 haftadır araştırıyorum....
arkadaşlar xenon far taktıran arkadaşlar :)
xenon far taktırınca far ayarı iptal olur mu yukarı aşağı ayarlıyoruz ya o iptal olmaz dimi..? olmaz deyin lütfen :)
yok far ayarında bi sorun olmıcak sadece ampulün değişmiş gibi düşün h4 taktırırsan bir sorunun olmıcak
çok teşekkür ederim yiğit.. saolasın
olmaz:) sadece far in icine ampul giriyor o asagı yukarı yapan kısım ayrı bir şey motor var o yapıyor o işi:)