-
Cevap: Grande Punto Görünüş Hakkında Tavsiye
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
Bende uzun süre kaportacı aradım ama bulamadım, buldum da cebim uymadı :) en sonunda geçen hafta auto king'e verdim yarın sabah alıcam, derin çizikleri düzeltip ön tamponu boyayacaklar mini onarım hakkımı bitirdim bu yıl böylelikle. Bayağı umutluyum yarın haber veririm size hüsran yaşamazsam
Tamam hocam, inşallah istediğiniz gibi olur. Bu arada tampon düzeltmesi için bende mi auto kinge gitsem..
-
Aykut bey,maşallah hiç boş geçmiyorsunuz. Hergün bir başka güzellikle karşımızdasınız.
-
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey,maşallah hiç boş geçmiyorsunuz. Hergün bir başka güzellikle karşımızdasınız.
Çok teşekkürler Zafer bey, o sizin güzel görüşünüzdendir :)
-
hocam aldım aracı bugün auto king maltepeden, kusursuz iş yapmışlar diyebilirim resim atarım size
-
Alıntı:
Mert34 Nickli Üyeden Alıntı
hocam aldım aracı bugün auto king maltepeden, kusursuz iş yapmışlar diyebilirim resim atarım size
Sevindim :) Fotoğrafı bekliyorum.
-
Aykut bey cam filmi yaptırdınız mı. Bende 0,5 numara film yaptırmayı düşünüyorum.iyi bir yer bulursanız , banada bilgi verebilirmisimiz.bu arada stoplar güzel olmuş.artık jantta almalısınız😀
-
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut bey cam filmi yaptırdınız mı. Bende 0,5 numara film yaptırmayı düşünüyorum.iyi bir yer bulursanız , banada bilgi verebilirmisimiz.bu arada stoplar güzel olmuş.artık jantta almalısınız😀
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala, https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Jantları yeni aldım :) 16" Fun jantı var şuan üstünde
-
Alıntı:
AykutCelebi Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala,
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Aykut bey, jantlarınızı görmüştüm ama unutmuşum kusra bakmayın jantlarda güzel olmuş.bu ilan iyi gibi , eger 0,5 numara varsa beraber yaptıra biliriz😀
-
Alıntı:
Aykut bey, jantlarınızı görmüştüm ama unutmuşum kusra bakmayın jantlarda güzel olmuş.bu ilan iyi gibi , eger 0,5 numara varsa beraber yaptıra biliriz😀
Kabul :)
-
Alıntı:
Ali bey cam filmi için yer arıyorum aslıında.. Böyle bir ilan buldum ama düşünüyorum hala,
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...95738140/detay 10 yıl garanti vs yazıyor. Birde mekana bakılırsa kaliteliye benziyor.
Kaliteli bi yer. Doğru tespit etmişsiniz
D6603 cihazımdan gönderildi
-
Alıntı:
Kabul :)
Aykut bey, aradım konuştum 0.50 varmış ama hafta içi gelin daha iyi olur dedi.
Ön farlar için h4 beyaz ampül ve sisler galiba h11 miş. Onlarada beyaz ampül alayım diyorum , ne dersiniz.ancak bunlar nasıl degişecek , bir video falan var mı acaba.birde nereden alayım bu ampülleri.
-
Alıntı:
Aykut bey, aradım konuştum 0.50 varmış ama hafta içi gelin daha iyi olur dedi.
Ön farlar için h4 beyaz ampül ve sisler galiba h11 miş. Onlarada beyaz ampül alayım diyorum , ne dersiniz.ancak bunlar nasıl degişecek , bir video falan var mı acaba.birde nereden alayım bu ampülleri.
Ali bey ön cam hariç fiyatı 250 TL yazıyor. Ön cam dahil fiyatı sordunuz mu acaba ?
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey ön cam hariç fiyatı 250 TL yazıyor. Ön cam dahil fiyatı sordunuz mu acaba ?
Emre bey sormadım, bu arada istsnbul avrupa yakasında önerebileceginiz bir aksesuarcı var mı
-
Ali bey,açıkçası beyaz h4 hiç tavsiye etmiyorum. Onun yerine kaliteli h4 alın derim. Normal gece görüşü kötü olduğu gibi, yağmurlu havada ise tam anlamıyla yolculuk işkenceye dönüşüyor. Görsellikten ziyade farlarımızın amacı bize kaliteli sürüş sağlamasıdır diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=ORS15;989837]Emre bey sormadım, bu arada istsnbul avrupa yakasında önerebileceginiz bir aksesuarcı var mı[/
Yok maalesef. Ama ben de önerilere açığım.
-
Alıntı:
Ali bey,açıkçası beyaz h4 hiç tavsiye etmiyorum. Onun yerine kaliteli h4 alın derim. Normal gece görüşü kötü olduğu gibi, yağmurlu havada ise tam anlamıyla yolculuk işkenceye dönüşüyor. Görsellikten ziyade farlarımızın amacı bize kaliteli sürüş sağlamasıdır diye düşünüyorum.
Zafer bey kaliteli h4 derken.anlamadım beyaz ampülün en kalitelisini alayım ama farklı bir ampülden mi bahsettiniz
-
Bu işleri işin uzmanına bırakıyorum;
Femoli nin yorumudur.
: Philips H4 Xtreme Vision vs. Osram Breaker Unlimited ??
kesinlikle general elektrik ultra mega light osram vs denemiş satmış bir ürün olarak kesinlikle başka bir ampule bakmayın
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
general kelimesi için arama sonuçlari«Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan bakabilirsiniz
Konu;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...unlimited.html
-
Zafer bey,
general Elektrik H4 Megalight Ultra 120, peki sis farları için hangi ampül almalıyım.şimdiden teşekkürler
-
Anladığım kadarıyla beyaz ışık olunca siste ve sağanak yağmurda göstermiyor. Osrom tam beyaz olmadığı için birazdaha iyi aydınlatmada .peki osrom ile uyumlu sis far ne olur.şuan aracında osrom kullanan var mı fotoğraf koyabilirmisiniz
-
Arkadaşlar bizim puntolarda h4 ler kac wat, h11 ler kac wat
-
-
Cumartesimi aracıma ayırıyım dedim ve bir güzel yıkadım. Şampuan olarak sonax in konsantresini kullandım.( turuncu renkli )
Arkasından meguarsın waxını sürdüm. Jantlar için turtle jant parlatıcı ( yeşil renkli ). Lastikler için meguarsın jel mor renkli lastik parlatıcısını sürdüm.
Bütün yorgunluğumu şu fotoğrafı çektikten sonra attım diyebilirim :)
Herkese iyi haftasonları
https://uploads.-cdn.com/20160430/ae...29aeada10b.jpg
Sent my iPhone using
-
Maşaallah diyelim [emoji4]
Sent my iPhone using
-
Alıntı:
Bu işleri işin uzmanına bırakıyorum;
Femoli nin yorumudur.
: Philips H4 Xtreme Vision vs. Osram Breaker
kesinlikle general elektrik ultra mega light osram vs denemiş satmış bir ürün olarak kesinlikle başka bir ampule bakmayın
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
general kelimesi için arama sonuçlari«Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan bakabilirsiniz
Konu;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...unlimited.html
Zafer bey öncelikle teşekkür ederim, kemal otoda biraz daha pahalı geldi bana %30 fazla ampül fiyatı.acaba bir farkımı var , diger yerlerde satılanlardan.
-
Alıntı:
Cumartesimi aracıma ayırıyım dedim ve bir güzel yıkadım. Şampuan olarak sonax in konsantresini kullandım.( turuncu renkli )
Arkasından meguarsın waxını sürdüm. Jantlar için turtle jant parlatıcı ( yeşil renkli ). Lastikler için meguarsın jel mor renkli lastik parlatıcısını sürdüm.
Bütün yorgunluğumu şu fotoğrafı çektikten sonra attım diyebilirim :)
Herkese iyi haftasonları
https://uploads.-cdn.com/20160430/ae...29aeada10b.jpg
Sent my iPhone using
Maşallah aykut bey, çok parlatmışsınız trafikte insanların güzünü alıcak😀😀.Allah nazardan saklasın.
-
Ali bey, bence kemaloto ile direk iletişime geçebilirsiniz.Ben sadece formdan alıntı yapmıştım. Fiyatı nerede uygun ise bence ordan temin ediniz.
-
Alıntı:
Ali bey, bence kemaloto ile direk iletişime geçebilirsiniz.Ben sadece formdan alıntı yapmıştım. Fiyatı nerede uygun ise bence ordan temin ediniz.
Zafer bey , konunun sizinle alakası yok, hani belki farkı vardır diye, bir sorayım dedim. yanlış anlamayın.bu arada teşekkür ederim. Pazartesi bir araştırayım bu konuyu.
-
Bende pek bilmiyorum arada bir fark var mıdır yokmudur. Dediğiniz gibi memlekete herşeyin sahtesi çıkmış durumda, kime güvenecegimizi malesef bilemiyoruz. Ben çoğunlukla hb den alırım, hiç olmazsa güvenilir site ayrıca da baktım olmuyorsa iade ederim.
-
-
Başka bir konu başlığında açtım, ancak buradan paylaşıma devam etmek istiyorum. Turuncu gündüz ve parklar
-
Alıntı:
Maşallah aykut bey, çok parlatmışsınız trafikte insanların güzünü alıcak[emoji3][emoji3].Allah nazardan saklasın.
Teşekkürler Ali bey :)
-
Alıntı:
Başka bir konu başlığında açtım, ancak buradan paylaşıma devam etmek istiyorum. Turuncu gündüz ve parklar
Çok şekil olmuş Zafer bey :))
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim Ömer Bey. Boya ve astarı almıştım zaten. Zımparayı da alırım artık. Normal zımpara mı almalıyım hani numarası felan var mıdır?
Sent my iPhone using
Zımpara 600-800-1200-1500kafii 1500olmasa da olur...
-
Aykut bey, teşekkürker benim aracın renk tonu koyu olunca( grait gri'ye ) gerçekten çok yakıştı.
-
Alıntı:
Aykut bey, teşekkürker benim aracın renk tonu koyu olunca( grait gri'ye ) gerçekten çok yakıştı.
Bende mi böyle yapsam nedir :) gerçi 9 mayısta auto king e aracı götüreceğim. Ondan sonra bakalım ne olacak.
-
Alıntı:
Zafer bey,
Aracınız güzel olmuş. Allaha kaza bele vermesin. Benimde araç beyaz, gündüz farlarını turuncuya çevirmiştim , firen kliperlerini gökyüzü mavisine boyadım çok güzel oldu. bende bir konu açıp fotoğraf ekliyeyim bari:) ancak sizin gündüz farları, farlar açıkken yanıyor bağlantılarını mı değiştirdiniz?
-
Alıntı:
Bende mi böyle yapsam nedir :) gerçi 9 mayısta auto king e aracı götüreceğim. Ondan sonra bakalım ne olacak.
Aykut bey, turuncu gündüz farlarını tavsiye ederim sizin araca da güzel olacaktır. Ancak bazı ampullerin renk tonu farklı,benim tahminin sinyal ampulünden biraz daha koyu bir rengi var, turuncu gündüz farlarının. Bu arada autokinge aracınızı niye bırakacaksınız?
-
Alıntı:
Aykut bey, turuncu gündüz farlarını tavsiye ederim sizin araca da güzel olacaktır. Ancak bazı ampullerin renk tonu farklı,benim tahminin sinyal ampulünden biraz daha koyu bir rengi var, turuncu gündüz farlarının. Bu arada autokinge aracınızı niye bırakacaksınız?
Ali bey ampül konusunda tavsiyenizi dikkate alacağım.
Auto king e gitme nedenim aşağıda ki sorunlar yüzünden. Önceki sahibinden kalan sürtme ve kaputta macun çatlağı var. Birde herkesin bildiği tampon ayarımı düzeltmem gerek :)
https://i.hizliresim.com/g8B2j5.jpg
-
Alıntı:
krk17 Nickli Üyeden Alıntı
Zımpara 600-800-1200-1500kafii 1500olmasa da olur...
Bunların hepsini sırasıyla kullanacak mıyım? [emoji4]
-
Alıntı:
Zafer bey,
Aracınız güzel olmuş. Allaha kaza bele vermesin. Benimde araç beyaz, gündüz farlarını turuncuya çevirmiştim , firen kliperlerini gökyüzü mavisine boyadım çok güzel oldu. bende bir konu açıp fotoğraf ekliyeyim bari:) ancak sizin gündüz farları, farlar açıkken yanıyor bağlantılarını mı değiştirdiniz?
Ali bey, teşekkürler en kısa sürede sizin maviş kaliperli resimleri bekliyoruz.
Resimde ki yanan lambalar sadece parklar ve gündüz lambaları:) iki resimde aynı anlarda çekildi telefonun lensi ışığı öyle algılamış.
Yanan parklar far gibi gözüküyor, onlarda general elektirik t10 turuncu sizede tavsiye ederim.