Yakışmış, ne kadara aldınız stop lambalarını?
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
bildiğim kadarıyla ağrıza ışı yakıyor. sizde durum nedir ? fiyat, nerede ve nasıl yapıldığınıda paylaşırmısınız.
gayet basarılı olmus kazasız belasız kullanın.hocam ben seyi sorucam,aracınızdaki cantlar muazzam bende taktırmak istiyorum fakat kaç cantcıya sorsam bu lınea cantı puntoya olmaz dedi siz nasıl yaptınız ??
Gerçekten güzel duruyor, benimde hoşuma gitti. Ne kadar verdiniz ?
Hayırlısı olsun. Yaptıran birisi olarak araca çok yakıştığını soyleyebilirim. Arıza lambası değıl de ampul patlak işareti yanıyor bende. Bir de bu farların en buyuk eksisi buhar yapmasıdır. Yakında başınıza gelecektir. Sırf bu yuzden orjinallere dönmeye düşünüyorum.
Punto fun jantı bu. 195/55/16 lastik ebatları.
Arıza ışığı yakmaması adına direnç bağlıyoruz hocam sorun kalmiyor. Montajını ben gerçekleştirdim. Ankaradaki forum uyesi arkadaslarimiza montajini ucretsiz bir şekilde yapabilirim. Herseyiyle birlikte montaja hazır halde 220 TL. Isterseniz yardimci olabilirim.
SM-A700F cihazımdan gönderildi
Buğu yapması led stoplarda kronik malesef. Sebebi ise duyların olduğu bölümünden hava alması.
Isterseniz stopların arkasına havya ile 10 a yakın minik delikler açarak içerdeki dolan havayı transfer edebilirsiniz.
Park ampulu bağlamak biraz riskli, çünkü park ampulunun sallandığı yer plastik malzemeden oluşan bir bölge herhangi bir kısa devre sonucunda tutuşma riski var. Direnç'in dış yüzeyi yanmaz malzeme ile kaplı olduğu için ne kadar ısınsada bir zararı yok.
SM-A700F cihazımdan gönderildi
Konu Golbasi tarafından (21/11/2015 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
Bahsettiginiz delikleri tam olarak nereden acalim? Yagmur yagdiginda farlarin icine su girmez mi?
Merhaba bende grande puntoya eve stop takmayı düşünüyorum ama bugu çok yapıyormu ayrıca alacak olursam ben izmirde oturuyorum gerçi bağlanmaya hazır olursa ben değiştiririm de ödemeyi nasıl yapıcam kargolama gönderirsin
Arkadaşlar ben Gölbaşı isimli arkadaştan aldım. Havaleyi yaptım ve bana kargodan resim gönderdi. Ertesi gün kargo ile elim ulaştı. Stoplar oldukça temiz. Tüm kablo ve direnç bağlı şekilde gönderdi. Kısmetse montaja kaldı iş. Oldukça referanslı bir arkadaş ben hiçbir problem yaşamadım ne ödeme ne teslimatla ilgili
İstanbul içi bu işten anlayan montajı yapıcak bir elektrik ustası varmıdır
Bugun itibariyle 30 TL ye montajini yaptirdim stoplarin. Hic sorunsuz ve ariza isigi yakmadan kullanmaya basladim. Istanbul kagithane derede montaj yapan 2 genc arkadas var. Montaj hakkinda sorun yasayan olursa bana ulasabilir. 0553 3715433
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri