Güle güle kullan (Kar kış bastirinca lastiklere guvenip zincirleri ihmal etmeyin arkadaslar =) )
Peki madem ben 215 taban lastiklerle karda arabamı kullanamıyorum,üzerinde standart olarak 225 taban lastik gelen A3 ler nası gidiyo yaf ?? Geçen gece Ankaraya felaket yağmur yağdı ama lastikler hiç sorun çıkarmadılar bana..
bora abi senin lastikler marshal mı kumho muydu?
walla ben de şaşırtıcı şekilde marshallarımın yağmurda performansından etkilendim.çok kötüsünü bekliyordum. babam 205-50-16 kumho kullanıyor we yağmurda performansı çok kötüydü. karda ise hiç gitmiyor.
bora abi markası ne olursa olsun,altımızda yaz lastiği warken kışı geçiremeyiz. bi kere desen olarak uyumsuz,2 hamur olarak. 4 mewsim lastiği olsa gene bi derece.
kışın araba kullanılacaksa kış lastiği ya da en azından 4 mewsim lastiği şart
Alpercim bende de 215 taban Kumho ecsta performans lastikleri var ama dediğim gibi karlı havalarda ben zaten aracımı dışarı çıkarmıyorum pek..Yağmurlu havada ise deneyim sahibi oldum resmen kuru asfaltta gider gibi gidiyor hiçbir fark yaşamadım yani gayet iyi gidiyor cumartesi gecesi çok yağmur yağdı.
ewet doğru söylüyosun. kışın çıkarmayacaksan gerek yok tabi kar lastiğine. ama çok acil bi durum olur zincir takmak zorunda kalırsın,zincir de çizer jantları yaw..
Doğru haklısın..o zaman da babanın arabaya devam![]()
abi bende vectra c (yeni kasa yani) orjinal lastikleryle kaldım yolda maalesef düz yolda gitmiyor diyim ben sana okadar kötü 215 veya 225 olması lazm a3 lerdede aynı durum var heralde birde bafrika çıkıslı lastikler anladığım kadarıyla dandik oluyor biraz ben 2 tane 0 araba aldım kullandm hiç lastikten mummun olduğumu görmedim..
Benim lastikler yağmur çamur dinlemiyor kuru asfaltta gitmesinden fazla fark yok arada ama henüz hiç kar yağmadı o yüzden bilemiyorum..Demekki burda taban genişliği değil lastiğin yapısı kışlık veya 4 mevsim olması önemli..yoksa arkadaşımın 225 tabanlı audisi de yolda kalırdı.
olabilir belki bende bi sorun vardı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri