Ce: 2013 Punto özel yapım body kit im sonunda bitti (bol resim içerir)
kaymakam Nickli Üyeden Alıntı
Araç Jantlarınızı çok begendim Çok güzel bir araç olmuş güle güle kullanın Lastik ebatlarınız kaç ?
Lastikler orjinal 195 55 16 olması lazım
cemdogu Nickli Üyeden Alıntı
renkler zevkler tartışılmaz.Öndeki yeşil çizgi bana abes geldi.Anahtarlık yerine çeki ipi koysanız daha şık durur bence.Keşke yekpare bişeyler yapsaydınız, yani ek değil de fiberci direk bu ekleri tamponla birleştirip boyasaydı daha tümleşik olurdu.Efsane bi çalışma olmuş yine de
ibooovn Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel olmuş ama ya o yeşil yazısını sök at yada orjinali kalsın ve o öndeki anahtarlık gibi şey çok dandik duruyor...at gitsin yoksa on numara olmuş eline sağlık
Sizleri dinledim ve anahtarlığı çıkarttım ama yeşil kısım biraz daha kalsın
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun işallah
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri