ağalar banada spoiler lazım istanbulda varmı bildiğiniz yer ve uygun olursa body kitte yaptırabilirim.
ağalar banada spoiler lazım istanbulda varmı bildiğiniz yer ve uygun olursa body kitte yaptırabilirim.
walla arkadaşlar bende buraya spoiler sordum ama, gidin herhangi bir sanayi sitesine ümraniye-bostancı-maslak... vb. 50.000 tane çeşit var hatta şuanda yerini tarif edemicem arkadaşlaa gitmiştik maslak sanayide adam modelleri resimli olarak punto'nun üzeindeyken gösteriyordu.
en baştaki çok güzel ama abartılı gibi geldi
baba bana açık adres ver tamponlar umrumda deil bana spoiler ve marşpiel lazım
bu arada yarın sizlere bi sürprizim var!!!!!!
arkadaşlar öncelikle merhaba bn siteye yeni kayıt oldum 2 aydır grande punto kullanıcısıyım konuyla ilgili olarakta babam polisetin sahibidir benim aracımdada kit var herkese yardımcı olabilirim
yavuz meraba,öncelikle bize bu konuda yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim...bu malzemeleri yapan arkadaşın cep numarasını veya işyeri numarasını yazabilirmisin,çünkü ankarada oturuyorum ben,nası elimize geçicek,montajı nerde yaptırabiliriz veya istanbula mı gelmem gerekicek,danışcağım bi kaç soru olucaktı,ilgin için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar ben pek siteye giremiyorum.arkadaşın telefonunu verim size yardımcı olur.fatih efe 0535 641 45 65
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri