2-3 gibi değil de şunu 4 falan yapsak. Ben bu gece nöbetçiyim. Sabah 8 de gidicem eve. En azından birazcık uyayım![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Benim neonum hazirmidir acep)
Tamam abicim kaydettim numarani bende sana numarami yazmistim zaten en gec 3:30 gibi katilirim size. Anadolu yakasini bir gram olsun bilmiyorum navigasyona yazip gelicem erken cikarim yola ama kaybolma ihtimalim oldugu icin en gec 3:30 diyorumyarin gorusmek uzere herkese hayirli aksamlar
![]()
Ümraniye ikea. Zaten koca anadolu yakasında bitane var ona göre adresini gir Ben sana yine söyliyim en basiti 😄 ikinci köprüden bu tarafa gectikten sonra ümraniye sapağı değilde şile tabelasından girdimmi zaten sağında görüceksin 😄 Buyaka avm real ikea mediamrkt alayı burada hahahah
Görüşürz kardeşimm
Aşırı yorgun ve uykusuzumŞimdi yatıyorum. Eğer bir aksilik olmaz ve uykuya yenik düşmez de kalkabilirsem geleceğim
Gelemezsem de neonu mu ayır kardeşim
Numaram: 0538 371 24 46
Ben her iki türlü de haber vereceğim. Gelirsem de gelemezsem de. Haydi iyi geceler![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
@Berkantonlu
Hocam tanıştığımıza memnun oldum,bi dahakine benim puntoya bişeyler yaparız belki.
Arkadaşların evoları çok güzel oldu.
Sent my iPhone using
küçük ama keyifli buluşmamızan karelerbugun 2 puntoyu daha neonladık birtanesini ledledik
kendi aracımmmış gibi hoşuma gidiyor vallahi yapıpta o halini görmek
herkes güle güle kullansın elimde 1 adet daha kaldı daha da isteyen kardeşim olursa gider alır müsait bir zamanda montajını yaparız inşallahh..
Konu Berkantonlu tarafından (23/11/2014 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=bycene;941631]eyvallah dostum ama bişi diyim mi dondum dondummm![]()
[/QU
sende benim gibi bagajında herzaman bir şapka bir atkı extra bir mont bulunudurcaksın kardeşim ozaman![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri