Alıntı sinaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam güle güle kullan. çok güzel olmuş. bir kaç soru sorum var.cevap verirsen makbule geçer.
1. ışık parlaklığı ayarlanabiliyor mu?
2- ivertörü nereye koydunuz?
3-çıkarmak istediğimizde leke kalır mı?
4-kokpit kısmına tek şerit halinde mi çektiniz yoksa 2 parça falan mı? tek şeritten bir uçtan ortaya nasıl kablo götürdünüz?

1.ışığın ayarı yok zaten çok rahatsız edici bir durum yaratmıyor hani etrafına ışık saçan bi kablo değil loş duruyor..öyle bir ayarı olsada emin ol kullanmak istemezsin

2.göğüsteki kablonun invertorü direkiyoun altında biyere sabitledim..vitesin ordaki vitesin altında biyerde..

3.herhangi yapıştırıcı bir maddeyle montaj yapılmadığından plastiğin ısınıp yanık lekesi yapma ihtimalide olmadığından leke bırakma durumu söz konusu değil..

4.maalesef şerit ledler gibi parçala parçala kullan durumu yok baştan sonra kadar tek parça yani kopardığınız yeri direkt çöpe atıyorsunuz elastik olduğu için şekle giriyor dikkat ettiysen soldan başlayıp gstergenin solundan giriyor sağından çıkıp uzayıp devam ediyor..burda biraz da el becerisi devreye giriyor ben göstergeye denk gelen yeri güzel bir şekilde gizledim ..hepsi bu