18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Far Ampülü ve Cam Filmi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05/11/2007
    Yaş
    37
    Mesajlar
    2.007
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

    Standart

    Eğer elin yatkınsa yeni alacağın ampulleri kendin takabilirsin tabiiki Çok zor bi tarafı yok, farların arka tarafında (kaputun içinde olan kısmında) yuvarlak vakumlu kapağa benzeyen bir plastiği var. onu dikkatlice çıkardığın zaman ampullere ulaşabilirsin. Üzerinde duran ampulu de dikkatlice çıkarıp yeni aldığın ampulu takabilirsin. Aynı yerden park ampullerine de ulaşabilirin. dediğim gibi ampulleri takarken sadece dikkatli olman yeterlidir.

    Daha ayrıntılı bilgi aracın kullanım klavuzunda da var. ordan da resimli olarak bakabilirsin. ama dediğim gibi ampulleri değiştirmek için profesyonel olmana gerek yok. birazcık dikkat etmen yeterli olacaktır. umarım yardımcı olabilmişimdir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Arka stop ampülü nasıl değiştirilir?
    erdiyilmaz tarafından Makale forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 26/11/2017, 23:03
  2. Park ampülü nasıl değiştirilir?
    erdiyilmaz tarafından Makale forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 29/06/2017, 01:02
  3. Far Ampülü hakkında
    Mentor tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 22/01/2015, 17:08
  4. Patlayan Far Ampülü
    EvoKoray tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 13/01/2013, 01:40
  5. Far ampülü renk farkı
    aserdar tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 12/09/2011, 12:04

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com