Murat Abi hayırlısı olsun güle güle kullan güzel günlerde.Kullandığın markayı ve izlenimlerini aktarmayı da unutma Abi![]()
Ali abi fiyat normal forumda yazdığım gibi ona ayrı buna ayrı fiyat yok bizde tek fiyat zaten fiyat mükemmel daha ne indirimi yapayım
Güle güle kullan linos mum ışığından projektöre![]()
yaa mehmet senden korkulur...adamcagiz ampul almaya gelmis sana, sende xenonlari hemen takmissinn..valla helal olsunn...
Hayırlı olsun efem, güle güle zenonlarınızı yakınız![]()
saat 02:34 alamam diyor.
saat 23:01 aldım dedi ve ben cok korktum Murat'tan![]()
hayırlı olsun murat abi...![]()
Abi adam zaten kafaya koymuş xenon diye vaz geçiremedimki kıskanmış benimkini illa xenon ben yok dedim anlatamadım ... yakama yapıştı inanki![]()
Abi walla ben de korktum kendimden!Benim böyle ani gaza gelişlerim vardır ama...
Çok teşekkürler arkadaşlar; Femoli olmayanları da kandırsın!
Perşembe günü Kastamonu'ya gidiyorum, artık dönüşte yazarım izlenimlerimi! Zaten bir sorun çıkarsa, yapışırım Mehmet'in yakasına!![]()
Aman şimdiye kadar onlarca xenon taktık en şaşalısı seninki oldu kesin seninkinde problem çıkar hadi hayırlısı![]()
tamam tamam sustum
Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan![]()
xenon dan başkası yalan en iyisini yapmışsın abi
güle güle kullan. allah ampüllerini hep açık etsin...
8 GS 995
güle güle kullan bende istiyorum ama bu aralar fena açıldım bakalım ilerde inşallah bende zenonlanırım
sanırm fıyat ve markayı atladım ben...ne kadardı femolı bunlar?
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
Xenon Olmayanları Kıskandırdığı İçin Bu Konu Kilitlenmiştir!
Yaww Bizimde Nefsimiz Varrr
Hayırlı Olsun Abey Güle Güle Kullan Kazasız Belasız..
evet murat abi xenonla ilgili yorumlarını beklıyoruz.....(şahsen ben cok merak ediyorum)
Bayramda Kastamonu'ya gittim ve yolun yaklaşık 100 km.'sini karanlık bastıktan sonra katettim.
Kısa farlar: Dışa doğru biraz dağılıyor ancak bu biraz avantaj sağlıyor. Böylece sadece önümü değil, yanları da seçebildim! Odak noktasındaki görüş ise çok iyi. Daha önce rahat seçilmeyen, çukurlar, tümsekler vs. çok rahat farkediliyor. Normalde "0" ayarında kullandığım far yüksekliğini, karşıdan gelenlere eziyet olur düşüncesi ile "1" de kullandım. Karşıdan hiç selektör yemedim. (Ama uzunlarını ısrarla söndürmeyenlere karşı bir silah olarak kullandığımı da itiraf etmeliyim) Gün batımına yakın farlar yolda pek farkedilmiyor ama sanırım bu tamamen psikolojik bir durum!
Uzun farlar: Öncelikle bir yerde okuduğum bilgiyi paylaşayım. "Xenon farlar açık olmadığı sürece selektör yapmazlar"! Bu tamamen yanlış, kapalı konumda da selektör yapılabiliyor! Uzunları açtığımda, inanılmaz derecede net ve uzun bir görüş mesafesine kavuştum. Metre cinsinden aradaki farkı söyleyemem ama normal farlardan çok çok uzun bir mesafeye kadar aydınlatabiliyor. Ve yol üzerindeki tabelalar adeta "ben buradayım" der gibi sırıtıyor. Kaçırmanız imkansız...
Uzun lafın kısası, bütçeyi biraz zorlayarak edindim xenonları ancak son derece memnunum. Önceden hava atmak için kullanıldığını düşünüyordum. Kullandıktan sonra, bunun ihtiyaç olduğuna karar verdim...
Umarım almak isteyenler de bir an evvel kavuşurlar xenonlarına!
(Bu kadar laftan sonra benimkiler arıza çıkarmazsa iyidir)
murat abi sen xenonlandınmı?
hayırlı olsun
Konu memat tarafından (17/10/2007 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri