Yorumların için teşekkürler Murat Abicim.Xenonlarını güzel günlerde kullanman dileği ile tekrar... :)
Printable View
Yorumların için teşekkürler Murat Abicim.Xenonlarını güzel günlerde kullanman dileği ile tekrar... :)
Evet Arkadaslar Xenonlar On Numara Ama Malumm Fiyatii :( Arkadaslar Bende Bugun Gp Mi Xtreme Power Aldim Eger Xenon Alamiyosaniz Mutlaka Bu Ampulu Bi Deneyin Muazzam Bi Parlaklik Veriyoo Zaten Ampul Pek Fazla Bulunmuyo Ama Istanbulda Aksarayda Bi Dukkanda Uzun Arastirmalar Sonucunda Bulabildimm Fiyati Ise 50 Ytl Yol Guvenligi Acisindan Denemenizi Tavsiye Ederim :)
osram breaker modeli piyasaya çıktı nihayet. cumartesi deneme boyunu aldım. aydınlatma kalitesi philips gt lere göre bir fırt daha iyi osram silverstarlara göre baya baya iyi diyebilirim.
Kazım Abi bende aydınlatma forumunda onunla ilgili yorumları bekliyorum.Yorumlara göre ürünü alacağım.Güçlendirilmiş ampüllerde olduğu gibi ömürünün kısalığından bahsediliyor.Kutunun üstünde bununla ilgili bilgi var mı?
Bir de aldığın yer ve fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim...
"Aydınlatma kalitesi Philips Gt lere göre bir fırt daha iyi" demişsin.Bahsettiğin model Philips Gt 150 power2 mı?
ömürle ilgili herhangibir uyarı yok ama benim beklediğim ömür 1000 saat dolayında daha yüksek ömür silverstar veya diğer modellerde görmedim.
aldığım yer deha otomotiv - yedek parça can bey - 4352100-125 dahili
sanırım daha fiyatlandırma yapmadılar toptancıdan gelen ilk ürünü aldım stoklara bile geçmemiş olabilir.
gözüm yüksek derecede bozuk olduğundan aydınlatma benim için önemli en son philips gt +150 kullanıyordum bilhassa cumartesi günkü boz bulanık havada ;osramın kontrastının daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Aydınlatma forumunda ömrünün Silverstarlara göre yarı yarıya fark edebileceği söylenmişti,sorumu bu sebepten sordum.Deha otomotiv 2. veya 3. sanayi civarında bi yer olsa gerek tel numarasına göre...
Güle güle,güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Yarı yarıya yanlış bir tabir olmuş.Genellikle bu tip performans ampüllerinde kısa ömür sorunu olduğunu okumuştum.Ama genel bir istatistik yok hangisinin daha uzun ömürlü olduğu konusunda...
Arkadaşlar breaker ürünü bize geldi 1 hafta önce garip bir ampul ampul iki boyutlu geliyor yani camı üst alt kısım beyaz ortası normal ampul nasıl demeyin fotolarınıda koyayım görürsünüz bir kaç araca taktım çok mükemmel ışık verdiğini söylediler ama gt den iyi olduğu kesin .....
fotoları bekliyoruz mehmet
Bunun için ayrı bir konu açılabilir bence..Nasıl bir Ampulmüş ya bende çok merak ettim şimdi FEMOO kaç lira bunlar :)
https://img117.imageshack.us/img117/12/dsc000021nv6.jpg
Ampul camıın altı vede üstü beyaz orta kısmı normal % 10 beyaz %90 artırımlı
https://img337.imageshack.us/img337/...c000011yh3.jpg
selam osram niht breaker taktığımızda sisler ne olacak ne tavsiye edersiniz...
ortadaki beyaz kısım bilhassa havanın çok bulutlu yağmurun yoğun olduğu anlarda kısaları kullanıyorsanız çok işe yarıyor. düşünün ki yol, gök ve önünüz gri. sarıya dönük rengi kontrastı arttırıyor diyeblirim.
Arkadaşlar kimse fiyat yazmıcakmı yaw :(
Arkadaşlar fiyatı şimdilik 40 ytl çifti ürün elimize geldi
YouTube - Osram Breaker
burdada videosu var
Kardeş havalara uyum sağlıyım diyorsun yani halen :) Napalım 400 kağat verip de bi adamakıllı xenon alamadık böyle ampule talim..
abi herkes ssormuş nie hala şu xenonların fiyatını söölemion mehmet abiii:shutup20: