Bugünki izin günümüde aracıma ayırdım.. bunları yaparak bir başlangıc yaptım![]()
Bugünki izin günümüde aracıma ayırdım.. bunları yaparak bir başlangıc yaptım![]()
![]()
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
hocam motor kapagindaki multijet yazisi guzel olmusta kim gorucek ordaki yaziyi![]()
2 günde bir kaputu açan ben görsem yeterli kardeşim![]()
Sahin lastigi gibi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
sato kardeşim ismin ne tam bilmiyorum ama az önce kemal otoya bir mail attım sanırım orası ile bir bağın var..kapıda ödeme seçeneği mevcutmudur..birkaç şey beğendim onları sipariş etmek istiyorumda
Evet orada calisiyorum, kapida odeme yok eft/havale veya kredi karti ile kemaloto.com uzerinden alisveris yapabilirsin. Bi tereddutun mu var kapida odeme istiyorsun
yok estafulluahkart kullanan birisi değilim..o yüzden sordum diğer yollardan o zaman istediklerimi bir not edeyim o şeklde alıyım sağol
Kardes istediklerine bak atm den havale yolla kargon ciksin ayni gun)
Kampana ve balatalardaki boya plasti dip mi normal sprey mi? Birde o lastikler çok göze batıyo sanki yoksa gerisi on numara
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
öncelikle lastıik yazısı normalde 8 liraya kalemle yapıyodum oda pek iyi değil açıkçası ..bugün gündüz farlarımı beyaz yapıyım diye aksesuarcıma gittim..ampuleri hallettikten sonra ordan bir arkadal bana sıvı bir boya önerdi lastikler için..belki 200 kere daha da fazla boyanacak kadar var kutunun içindelastik yazılarını öyle hallettim..sonra gidip boyacıdan kaliperleri boyamak için boya istedim..bana neon fıstık yeşili önerdi sprey boya ama öncesinde beyaz sprey boya ile astar yapmalısın dedi..sonuc bu
kampanalar biraz sırıttı gibi ve evet yazılar dikkat çekiyor..modifiyedeki amaçta biryerde bu sanırım
teşekkürler dostlar
haklısın kardeşim ama yanlara sticker gelicek arac yukarı doğruda sülenicek biraz o zaman o sırıtma kaybolucak yavaş yavaş inşallah tavanıda açtımmı harika olur belkiönerilerinize açığım tabikii..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri