yaw sanki müslüm abinin jantı bundandı gözüm ordan ısırıyor sanki ama emin de deilim...![]()
Arkadaşlar Van Fiat Bayii'nde kampanya var 15 '' orjinal Linea jantı 610YTL/takım. Desen olarak GPnin 15 '' jantından daha güzel bence. Jantın göbeğindeki yeni kırmızı logoyu da mavi logo ile değiştirecekler. Bu fiyatı 6 ya bölebiliyorlar. Fiyat çok cazip geldi jant da güzel ama Linea jantı işte... yakışır mı? garip mi kaçar yoksa?
Şu fotoğraftaki jant
![]()
yaw sanki müslüm abinin jantı bundandı gözüm ordan ısırıyor sanki ama emin de deilim...![]()
GPnin 16'' olanına benziyor evet.
Ama 15'' janttan farklı biraz.
Bence güzel.Ancak bunlar Gp nin 15'' jant kapaklarına benziyor...
benim fikrimce değmez arkadaşım ama senin tercihin![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bence cok guzel olur yanlız ablemlerı degıstırme bız yenı ablem oılsun kırmızı olsun dıye degıstrıyoruz sen mavı yapıcam dıyorsun sakın ole kalsın yenı ablem hatta sevıse sole on arka logoyuda kırmızı yapsınlar ben yaptım cok tatlı durduu..
bugun bırmotta sordum ablemlerın fıaytını komple sete 70ytl dedılerr cok fazla bı fıyat cıkardılarrr...gercı bunun yan sanaysıını fılan sormak lazım ..sıteee...
heralde böyle bir şey olur acemiyiz idare edinphotoshopla yaptım..https://forum.grandepuntotr.com/gara...-h-7797-a.html bu sayfada aynı jantlı gp var krom efekt boyalı linea 15 jantı
Konu yakup1 tarafından (30/09/2007 Saat 05:31 ) değiştirilmiştir.
Hiç Deneme Dostum Bijon Araliklari Uymuyor.geçende Biz Denedik Olmadi Bürsürü Uğraştirdi Bizi![]()
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Yarın inşallah alıcam. Fotoğrafları bu başlığa koyarım.
korhan abi alacagın koyu renk mı yoksa normak gri renk olan mı hangisini alıcaksın bılmıyorum ama bence koyu olan kesınlıkle ..
Bence yakışır
yakışır kaçırma derim..
Muradıma erdim
560 YTL peşin. Bijon aralıkları uyuyor ama bijonların kendisi uymadı.Eski bijonları taktık oldu. Yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
![]()
Korhan bence oldukça güzel olmuş, güle güle kullan...
10 numara olmuş.. ayrıca bi lay daha artık kimse emotion janta ikinci elde bu paralar ı vermez direk sıfır bu janttan alır
Çok yakışmış! Güle güle kullan...
Göbekteki logo sorununu nasıl çözdüler? Bildiğim kadarıyla Linea'da geçmeli, bizdekiler (alaşımlı jant değilse) yapıştırma...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri