Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bende bu dincsoy16 nickli abimizin navitech uygulamasını yapmak istiyorum ama piano black işini gözüm kesmedi ne kadara mal oldu boyatmak ve çıplak gözle bakınca fırça izi falan görünüyormu? Bende boyacıya boyatıyım. Bi ikinci sorum kaportacı falanmı boyadı yoksa başka bu iş için bi boyacımı buldunuz?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Kaportacıya boyattırdım. Fırça izi falan diye bir şey yok. Çünkü fırçayla boyanmıyorSprey ile boyanıyor. Yani boyacı boyayı aldı bir karışım yaptı kendi kompresor tabancası ile boyadı. Üstüne vernik ve ilaç attı. 80 lira verdim tüm boyama işlemine.
Bu arada direksiyon parlak değil aslında. Telefon flaşından dolayı öyle çıkmış![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Direksiyon için yanılıyorsunuz arkadaşlarAvuç içindeki ahenkli kaymasını hissetmeniz lazım. Evet parlak görünüyor (resimlerde) ancak konsolda ki boyamalarla kombinesi iyi oldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri