jantlar orj. gp fun jantı .sonradan takılmadı yani. servisten temin edilebilir.lineada bu janttan var ama 4x98 onlar olmaz aman dikkat. bizim araçlar 4x100
Printable View
Çok güzel elinize sağlık peki teybin olduğu yeri nasıl kesip nasıl gümüş renk boyattınız? orijinal gibi duruyor. Orada kullandığınız boya marka ve kodu alabilir miyiz yada sadece kesme işlemimi yaptınıoz boya yok mu?
cam vizörü krom kapı çıtaları ve stickerları begenmedim onun haricinde güzel
allah kazadan nazardan saklasın iyi günlerde keyıfle kullanın inş güzel olmuş
teşekkürler, kendim kestim, kendim boyadım 357 metalik gri akçalı marka, kesme işlemini gravür seti ile milimetrik olarak ağır ağır törpüleyerek bu hale getirdim. direk kesmeye kalkınca mutlaka kenarlarda ayarsızlık lar olur o yüzden törpülemek daha iyi olur. kolay gelsin.
delircem aga 0.75 lik kabloyu kime sorsam beyaz var diyor arkadaş gri istiyorum uyduramazmıyız bir şey diyorum saçma sapan internet kablosu filan çıkarıyorlar :D ne kabloymuş sarısını bulmuş arkadaş ben grisini bulamadım :(
ilk önce sadece teyp çerçevesini boyamıştım fakat çok küçük bir ton farkından dolayı içime sinmedi hepsini söküp komple boyadım. bugünlerde söküp araç rengine boyamayı düşünüyorum( sarı plastidiple) ..bakalım ne zaman yapabileceğim...size tavsiyem biraz pahalı olur ama beğenmezseniz çıkarma ihtimali olan plastidip ile boyamanız. orjinale dönmek istediğinizde çok kolay olur.... mutlaka deneyin...
direksiyon kaplama ( sarı dikişli) + dikiz ayna rüzgarlığı +silecek rüzgarlığı ( ön+ arka)+ ince doblo kolçağı resimler çok yakında...
kolçağı resimlemeyi unutmuşum oda yarın..
kolçak resimleri yarın bu kolçak sadece bendeeeee...
kolçakkkkkkk yarınnnnn bakalım beğenen çıkacak mı?
chevrolet tarzı panjur içi lamba.
arabanın rengi de sarı olşunca sarı lambalar bence hoş durdu.
ilgilenen arkadaşlara duyrulur bir bakın. ilham kaynağı olabilir.
Iyi ve kazasız günlerde kullanın masallah
COK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER EMEĞİNE SAĞLIK.birkaç sorum olacak yanıtlarsan sevinirim
1)dreksiyon deri kaplama,vites torbası,el freni tutamagı kaplama kaç paraya mal oldu.benim dreksiyonun derileri kalktı bende kırmızı dikişli yaptıracağım.bana ital deriden kullanılacağı dreksiyon 150 vites torbası ve el freni kaplama toplam 250tl. fiyat verildi konyada.
2)iç paspaslarda sipariş vereceğim sol ayak konulacak yeride kapatan ek var 3d olan kenarları toz bırakmayan netten 120tl sipariş vereceğim seninkileri nereden kaça aldın
3)bagaj 3d havuzlu papası 89 tl nette siz kaça aldınız.
bu sorularımı yanıtlarsanız ve linkleri yollarsanız cok memnun olurum şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Cok sağolun ,ben tesekkur ederim
1- Benim drksyn zaten orj deri, ben yıpranmasın diye orj. Üstüne diktirttim 50 tl sarı dikişli benim arac için özel kesikdi. Dikindi. Vites ve el firen körüğünü ise hersey dahil 25 tl ye hakiki deriden diktirdim.
2- 3D gp paspas ve bagaj hsvuzu hızlıal aldmm fiyat 5-10 asağı olabılır fakat 6-7 önce.
3- Fıyat kıyaslaması yaparak sız sıte bulabılırsınız. Kolay gelsın.