iltifatınız bile yeter ama maalesef sadece aktif bir yangın söndürücü,yanlızca oradaki boşluğu dolduruyor. nos tüpü 2kg lık yaklaşık 70 dolar falan. nos takmaktansa turbo takarım daha iyi.. sürekli güççççç...
Printable View
Fiyat konusunda doğru ama ne bileyim vallaha gözlerime inanamadım okudum 'nos' terten okudum 'son' heceleyerek okudum gene 'nos' nedim gözlerimmi yanlış görüyor ama açıp kapattım ovaladım ama hala 'nos' dedim helal olsun kafayı kırdım cvp gelene kadar aklıma girmedi değil yani ama hüsrana uğradım inan.Ama arabanın hakkı var mükemmel olmuş Allah kazalardan saklasın vallaha emeğinin karşılığı budur bence helal olsun harikasın.
herşey tam dozunda olmuş güle güle kullanın....
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah çok emek harcamışsınız..
Ellerinize, emeğinize sağlık başarılı proje olmuş.
Ön kamera kayıt içindir muhtemelen diye düşündüm doğrumudur ?
Birde park sensörleri standart sensör mü yoksa vw, citroen, vs gibi ekranda aracın yukarıdan görüntüsünü göstererek mi yaklaşım sağlıyor ? Veya farklı bişey mi ? :))
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
teşekkürler. ön kamera kayıt için değil. teypten ( kaldırıma vs. yanşırken )önü de görmek için kullanılıyor. teypte ön kamera diye seçenek var + arka kafalık monitörlerinde yolu izlemek içinde kullanılıyor. park sensörleri standart .mesafeyi türkçe olarak söyleyen tiplerden+ kamera da olunca oldukça güzel çalışıyor.
Maşallah çok güzel olmuş araç.
güzel olmuş maaşallah çok emek ve para harcamışsınız. K&N filtrenin kodu vs var mı bizim araçlar için ben de almak istiyorum ama hangisi uyar bilmiyorum
kardeşim aynı teyp benm puntodada var yanlz braz dşarda kalıyor çerçeveden dolayı..o teyp tam sıfırlanmış seninki bunu nasıl yaptılar merak ettm bi akıl versen :)
gravür seti ile (hobi seti) yaklaşık 2-3 saat içinde milimetrik olarak sıfır oturtmak mümkün.görüntü bu şekilde daha orjinal oluyor. bizzat ben kendim yaptım. el becerin yoksa çerçeveyi çöpe atarsın ona göre aman dikkat et. çerçevenin içteki seti komple aldıktan sonra bir miktar daha içeri girmek gerekiyor.alt kısım ise teyp şekline göre işaretleyip azar azar zımparalayarak yapman lazım. bir hata aralarda boşluk kalmasına sebep olacaktır. sabırlı olup ağır ağır yapman lazım kolay gelsin. hayırlı modifiyeler.
indaslar daha iyi olmazmıydı hem ekran daha büyük
+1000
Pedal takimiyla ayak dayamayi ayri ayrimi aldiniz aynilarini nerden temin edebilirim?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Maşallah :tavsan::clapping:
maalesef ekran kapalıyken çok dışarıda duruyor. içeri almak mümkün değil.ekran sürekli açık kalıncada havalandırma ızgaraları iptal. klima ve kalorifer için. bizzat onuda denedim ama ben beğenmedim duruşunu. yine de zevk meselesi kimsenin hevesini kırmak istemem.
Ayak dayamayi bulmustum kemalotodan pedal takimini bulamadim ama link atabilirmisin? Bide vidalimi pedallarda ayak dayama gibi?
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Çok güzel duruyor bence araç.böyle araçların çoğalması,modifiye yapacak olan bizlere yol haritası oluyor. Nos ile ilgili şunu eklemek istiyorum, ben nos takacağım diyip takamıyorsunuz maalesef. Aracın motoruna eklemeniz ve değiştirmeniz gereken parçalar olacak.en basiti pistonların değişmesi gerekiyor :)
Keyifli sürüşler dilerim.