ben palio marka aracım varken almıştım acayip derecede çakma duruyor palio ya bile hiç yakışmamıştı punto da çok daha basit durur
Bu aralar celik jant alcaz para yok sunlar ıdareten nasıl durur kırmızı puntoda..
Jant Kapağı Siyah - Kırmızı Renk İthal 15 Jant - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 126299144
ben palio marka aracım varken almıştım acayip derecede çakma duruyor palio ya bile hiç yakışmamıştı punto da çok daha basit durur
Bence hiç denemeyin, emin olun orjinalinden başkası çok kötü oluyor. illada 4 kapak değişecekse, punto evo active yada linea jant kapağını öneririm, şık ve sağlam oluyorlar.
FIAT LINEA 1.3 EASY
hiç almayın bence![]()
en güzel kapak bence grande punto ların jant kapakları evo larınkinde biraz ovalleşmiş şekilde kollar o yüzden gp lerin kapakları daha hoş ama ne olursa olsun çelik jant lazım![]()
kapak alma hocam bence ben kapakları değiştirdim 2-3 ay sonra böyle cukurlardan ufak tümseklerden gecince takır tukur ses yapıyor bende çıkma jant bulursam 200-300e taktırmayı düşünüyorum..
Kırmızı araca siyah renk jant guzel olur dıye dusundum ama madem kotu gozukur hıc bulasmayalım ozaman cıkma falan celik jant mecbur ozaman..
İdareten alacaksanız eğer 20-25TL orjinale benzeyen kapaklardan alın kullanınZaten 5-6 ay dayanıyor hepsi
![]()
Ben rengi siyah olsun istemistim..
Arkadaşlar Bu jant kapaklarını aşağıdaki linkte görebileceğiniz arkadaştan aldım. Gayet memnun kaldım, birçok çeşit var. Tavsiye edebilirim görüntüsü ve kalitesi bence çok hoş![]()
https://www.facebook.com/bulent.ozcan.5074?fref=st
Eklenti 26262
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri