4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Ekolayzır sticker :)

  1. #1
    Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/06/2011
    Mesajlar
    1.297
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

    Standart Ekolayzır sticker :)

    Müziğe Sese Duyarlı Car Ekolayzır Şerit ( 45 X 11 ) | Bitenekadar.com

    forumda birinde vardı böyle kampanyada görünce paylaşayaım dedim.

  2. #2
    yavuz selim
    yavuzselim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/11/2011
    Yaş
    35
    Mesajlar
    513
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 82

    Standart

    Gordugum kadariyla seffaf degil. bunun seffaf olanindan bulmak lazim calismiyoken camda belli olmamasi daha iyi olur.

  3. #3
    Erdem Sarı
    interlaced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/09/2009
    Mesajlar
    119
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84
    Edilen teşekkür: 22

    Standart

    Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda birinde vardı böyle kampanyada görünce paylaşayaım dedim.
    Selam.. Bendim forumdaki. Yalnız bu küçük boyutta. Mukayese yapabilmen için benim üye garajımdaki resimlere bir bak, bu linkde paylaştığın yaklaşık yarısı kadar. Vosvos gibi çok küçük camlı bir araba gerek. Görsellerde 90cm'lik kullanmış, satılan ürün 45cm. Aldatıcı olmasın sizin açınızdan. Ayrıca deneyerek tecrübe edilmiştir. Bizim puntolarımıza 90cm'de büyük geliyor. İdeal ölçü 70cm'dir. Kampanya istiyorsanız kampanya da yaptırırız. İthalatçısı çok yakın arkadaşım. Talep oluşursa punto forum kullanıcılarına özel bir kampanya yaptırabilirim arkadaşıma.

    www.ledmuzik.com satış siteleri. Benim araç da yürüyen reklam panoları

  4. #4
    Erdem Sarı
    interlaced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11/09/2009
    Mesajlar
    119
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    34 JSF 84
    Edilen teşekkür: 22

    Standart

    Alıntı yavuzselim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gordugum kadariyla seffaf degil. bunun seffaf olanindan bulmak lazim calismiyoken camda belli olmamasi daha iyi olur.
    Yavuz, şeffafı yok ne yazık ki. Yani tam olarak şeffafı yok. Şeffaf bir mika film kullanılıyor ama led diyotları şeffaf değil. Renkli olanlarda led diyotları ışık yanmazken de aynı renk. Yalnız elektrik mavisi rengi ışığın diyotları beyaz renkli, şeffafa en yakın, göze batmayan bu gündüz. Aynı zamanda gece en iyi görünen renk de bu bence, her rengini denemiş biri olarak söylüyorum bunu Arka cam filmli ise dışarıdan gündüz kötü gönmüyor. Film ne kadar koyu ise o kadar iyi. Film yoksa gündüz dışarıdan pek hoş bir görüntüsü olmuyor. İçeriden görüntüyü ise kafana takma, fazla azaltmıyor görüş açısını. Gözün alışana kadar yalnız. Sonra unutuluyor.
    Konu interlaced tarafından (26/05/2013 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Beyaz sticker & İtalyan sticker ?(Acil)
    onur1986 tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 24/03/2013, 20:47
  2. Sticker?
    uLTRa GP tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 03/04/2010, 11:44
  3. Sticker
    Gkhan tarafından İstek, Öneri, Şikayet forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 21/11/2009, 23:09
  4. Ekolayzır - User EQ Setting (Blaupunkt)
    makeles tarafından Ses & görüntü sistemleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 09/06/2008, 17:20

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com