Gordugum kadariyla seffaf degil. bunun seffaf olanindan bulmak lazim calismiyoken camda belli olmamasi daha iyi olur.
Müziğe Sese Duyarlı Car Ekolayzır Şerit ( 45 X 11 ) | Bitenekadar.com
forumda birinde vardı böyle kampanyada görünce paylaşayaım dedim.
Gordugum kadariyla seffaf degil. bunun seffaf olanindan bulmak lazim calismiyoken camda belli olmamasi daha iyi olur.
Selam.. Bendim forumdaki. Yalnız bu küçük boyutta. Mukayese yapabilmen için benim üye garajımdaki resimlere bir bak, bu linkde paylaştığın yaklaşık yarısı kadar. Vosvos gibi çok küçük camlı bir araba gerek. Görsellerde 90cm'lik kullanmış, satılan ürün 45cm. Aldatıcı olmasın sizin açınızdan. Ayrıca deneyerek tecrübe edilmiştir. Bizim puntolarımıza 90cm'de büyük geliyor. İdeal ölçü 70cm'dir. Kampanya istiyorsanız kampanya da yaptırırız. İthalatçısı çok yakın arkadaşım. Talep oluşursa punto forum kullanıcılarına özel bir kampanya yaptırabilirim arkadaşıma.
www.ledmuzik.com satış siteleri. Benim araç da yürüyen reklam panoları![]()
Yavuz, şeffafı yok ne yazık ki. Yani tam olarak şeffafı yok. Şeffaf bir mika film kullanılıyor ama led diyotları şeffaf değil. Renkli olanlarda led diyotları ışık yanmazken de aynı renk. Yalnız elektrik mavisi rengi ışığın diyotları beyaz renkli, şeffafa en yakın, göze batmayan bu gündüz. Aynı zamanda gece en iyi görünen renk de bu bence, her rengini denemiş biri olarak söylüyorum bunuArka cam filmli ise dışarıdan gündüz kötü gönmüyor. Film ne kadar koyu ise o kadar iyi. Film yoksa gündüz dışarıdan pek hoş bir görüntüsü olmuyor. İçeriden görüntüyü ise kafana takma, fazla azaltmıyor görüş açısını. Gözün alışana kadar yalnız. Sonra unutuluyor.
Konu interlaced tarafından (26/05/2013 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri