+1
Arkadaslar kablo kesmeden aparatla amerikan park baglıyorlarmıs sordum bızım puntolarda yol bılgısayarı var ağrıza ısıgı yakıyormus rıca etsem bılgılendırırmısınız sımdıden tesekkur ederım..
+1
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
Emre bey daha önce bu konu konuşuldu keşke konu açmadan araştırsaydınız.bu iş için devreli olan Amerikan park modüllerini kullanırsanız yakmayacaktır. Genel bilinen satış sitesinde bu devreden var onu alırsanız yakmaz fakat eski tip olan dirençlerle yapılanlar arıza ışığı yakacaktır.
devreli olanda da kablo kesilir, daha doğrusu ampulu değiştirmeden yapılan her yolda kablo kesilir. Ampulu çift duylu ile değiştirirseniz kesmeye gerek yok, sadece parktan sinyale ek yapmak gerekir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bu american park nedir sinyal yanık haldemi kalmış oluyor, görüntü hoş duruyo bende yaptırmayı düşünüom aslında ama sıkıntılı bişyemi acaba
Driven by the future
+1
Sinyal kablosu her türlü kesilir, kesilmek zorunda, aksini söyleyen yalan söyler....
Edit: Ozan a tşkler
Konu sadece_erhan tarafından (27/04/2013 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
BRAVO Amerikan Park Sinyal Modülü - Işık Ayarlı ve 1-0 Anahtarlı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118474106
bu ilandaki benim arabam, modülü aldığım satıcı fotoğrafları istemişti ilana koymuş, bu modülü alırsan herhangi sıkıntı yaşamazsın, ısınma vs hiç sorun yok, 6 aydır takılı sürekli çalışıyor.
tşkler, koyuluk ampül rengiyle alakalı, rengini değilde ışık şidetini ayarlıyosun. montajı bir elektrikçiye yaptır zaten içinden klavuz çıkıyor ben kendim yapmıştım
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri