jantlar yakışmış daha önce hiç görmemiştim... ayrıca fiyatı belirtirseniz satmanız daha kolay olurbirde moderatöre bildirip konu başlığına satılık ifadesi ekletirseniz daha çok ilgi çekebilir... hayırlı satışlar..
Aracımın son halini sizle paylaşmak istedim.Ayrıca aracım satılıktır.Bilginize
jantlar yakışmış daha önce hiç görmemiştim... ayrıca fiyatı belirtirseniz satmanız daha kolay olurbirde moderatöre bildirip konu başlığına satılık ifadesi ekletirseniz daha çok ilgi çekebilir... hayırlı satışlar..
Acelem yok satmadan bilgi olsun die ekledim jantlar orjinal mini cooper jantı![]()
ortasındada MİNİ yazıyor sanırım
onları söküp abarth yapıştırın güzel durur
![]()
İşin espirisi orda gören eğilip bida bakıyor![]()
bence güzel olmuş güle güle kullanın...
Teşekkürler
Maşallah..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
jantlar süper olmuş maşşallah
Jant-lastik satarsanız haberimiz olsun![]()
jantlar çok güzel durmuş kardeş hatta orjinal jantların çok daha yakışmış punto ya araçta çok şık ve bakımlı özel bir nedeni yoksa satılma nedeni nedir ?
maşallah,benim pandayada cooper jantları taktırmıştım.
Kazasız belasız
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Araç satma sebebi otomatik vw alacağım.Araç çok temiz.Zaten mevsime göre araç değiştiriyorum :=)
Maaşallah.
Amerikan parklarımı sizde taktırmıştım hatırlarsınız belki kırmızı ibiza
Bugünde geldim kırmızı lastik kalemi ama kalmamış elinizde hatta sizin arabanın arkasına park ettiydim![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri