bir gp kullanıcısı vitese tesbih,şeytana terlik,minareye kılıf,clio,207 ve corsa'ya etek giydirebilir..dikkat etmekte fayda var kendileri tehlikelidir..
Printable View
bir gp kullanıcısı vitese tesbih,şeytana terlik,minareye kılıf,clio,207 ve corsa'ya etek giydirebilir..dikkat etmekte fayda var kendileri tehlikelidir..
Can başkanım sonuna kadar arkandayım.Bende bu gece Opel Astrasından tut Honda Civic ine kadar etek giydirdim.Hemde vitesimde nazar boncuklu tesbihimle birlikte...
ne alakası var bir kere o normal çekilen tesbih değil sanırım sen kendin çektiğin tesbihlerden sandın onu kuyumcu arkadaşım gümüşten kendi yaptı vitesin oraya takmam için benim zevkim başkasını niye enterese eder anlamdım ben burda biraz fesatlık seziyorum herzaman söylerim allah herkese daha iyisini versin gözü olanında gözü çıksın saygılar
ne zamandır resimleri yükleyemiyordum bugün hallettim izolasyondan önce ve sonrası bayağı fark etti artık izole yapacak bir yer kalmadı:bebek:sıra diğer modifiyelerde
bunlarda kalan fotolar kolayca çıkıyor yerinden klipslerden çekince geliyor ha birde bagaj kolunun içinde vida var onuda unutmayın :siritma:
Ertan abi bende izolasyon istiyorum.... :D
istemekle olmaz çabalamak lazım gayret et biraz olm
Abicim benim bildiğim kadarıyla senin arabada izolasyon olmayan yer yok.Torpido gözünde bilem var yani.Bütün bu herşey kaça mal oldu onu sorayım o zaman.Ona göre paraları biriktirip geleyim sana ve gidelim birlikte bana da izolasyon yaptıralım...
zor bir soru oldu en güzeli gider malzeme ve işçilikleri öğreniriz olur biter
Malzeme dediğin sadece sünger değil mi abi?Yani çok fazla pahalı olacağını düşünmüyorum süngerin.Asıl olay işçilikte.Bagaj kapağı,kapılar,koltuklar,tavan fln herşey sökülcek bildiğim kadarıyla :D
kazasız belasız sürüşler,aracınız çok güzel
birde vitesteki tesbihi çıkartırsanız dahada süper olacak :):)
valla kimse kızmasın ama o tespihin yeri orasıdır kaldıkıi o tam olarak bir tespih değil orası için yapıldı korkmyın camdan dışarı sallamıyorum ne olay oldu bu tespih görünümlü aksesuar bunlara kafa takacağınıza araç için yapılan şeylere bakın orda birsürü emek ve işçilik var
Benim mesajıma cevap yazmayı unutmuşsun Ertan abi...
Bu arada bi tesbih de ben alcam senin arabaya :D
Ertan abi izolasyonlar güzel ben binincede dikkat ettim ses baya bi azalmış ama park sensörünün seside izole edilmiş :D
Can başkanım birlikte gidelim mi senle izolasyona?
abi benim şimdilik izolasyon gibi bi fikrim yok hele bi zamanı gelsinde o zaman yaparız bişeyler :)
aracımın sol ön teker kısmında boş bir koruma yeri vardı araştırdım o parça soğuk ülkelere giden gplere takılıyormuş tofaşala görüşüp parçayı tanımlattım 25 ytl fiyatla geldi tam o bölgeye oturdu yağmur çamur geçme şansı kalmadı sanırım orası şanzımana denk geliyor :bugalert:
son olarakta boxlandım süper oldu gidiş falan süper ne duman atma nede zorlanma araç çok değişti süper oldu bukadar beklemiyordum resmen şahlanıyor:robot000: istanbul btg den aldım ürünü
kazasız belasız kullanırsın inşallah.
abı hayırlı olsun banada ayarlyalım bıtane :D ses degısıomu motor sesı bana ole bısı lazım :D:D