kardeşim koltuk lar orjinal kolçakta orjinal koltuğa bağlı değil kolcak ortra tünele montajlı kapaklı bir gözü var ayrıca yükseklik ayarıda var ses falan yapmıyor çok sağlam ve acayip kullanışlı:bye10000:
Printable View
Tşkkür ederim cvbına biliosun kolçak olayı orj. olmayanlara dert serviste hiç yardımcı olmuyor takılamaz deyip geçiyorlar seninkinden takcak olsalar veriyim ne kadar isterlerse... neyse konuyu dağıtmıyım arabanı güle güle kullan tekrar
son birkaç eklemedaha yaptım skydome açılıp ön rüzgarlık havaya kalkınca abarth logosu güzel duruyor ayrıca torpidonun içini komple kapladım ses mes olmasın diye
bunlarda torpido
boş iş bunlar :D :D :D :D
Daha 2 gün önce geldim çalıştığın yere ve araban duruyodu orda Ertan Abi.Ne ara yaptırdın bunları yav :D
@Gkhan
Kıskanma abicim kırmızı arabaları.Özellikle Ertan Abi'nin arabasıyla benimkini hiç kıskanma.Ne güzel bakıyoruz ediyoruz arabamıza ve yeni şeyler yaptırıyoruz.Nazar etme ne olur yaptır seninkide bizimki kadar güzel olur :D :D :D
ertan satsana bana arabayı :)şaka bi yana hoş olmuş ertan abi güle güle kullan :)
ertan abi, ellerine sağlık çok hoş olmuş.tebrikler.rd
Ertan abi YETERRR gelicem alıcam ona göre
bencee süppper olmuş özellikle kırmızı siyah piti kareler çok yakışmışş güle güle kullan
Torpidonun içini nasıl kaplattın öyle Ertan Abi.Bende istiyorum :D :D :D
abarth logo uygulaması başarılı olmuş + 10
o "piti" karelerin malzemesi nedir, kalıp halinde mi, sen mi oluşturdun
abi güle güle kullan on numara olmuş araban özellikle o abarth uygulaması
normalde çekilen bu tür folyoları pek sewmem ama gözüme hiç batmadı... :)
başarılı bi çalışma olmuş tebrikler... :)
ertan çok güzel olmuş güle güle kullan ...
stıckercı arkadaşla beraber ölçülendirip bilgisayarda oluşturduk zaten otomatik ölçülendi kalıp halinde oturtup yapıştırdık dün akşam eurosportta ırc vardı orda gp s2000 leri gördüm gaza geldim aklıma bu geldi azkalsın komple kaputa abarth akrep konduruyordum yada şöyle yandan akrep ama tuttum kendimi torpido olayı çok kolay 5 dakikada halloldu son bir işim kaldı arabanın heryerini komple izole etmiştim sadece bagajı ellememişitim yarın vaktim olursa onuda halletcem kapağın plastiğini söküp izole edicem gerçi adam aç olınca pek birşey istemiyor:board_yu:
Ertan güzel görünüyorlar, özellikle de tavan ilginç olmuş...