Şema tam olarak bu mu hocam?
Ben çizdim de anlayabilmiş miyim?
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Şema tam olarak bu mu hocam?
Ben çizdim de anlayabilmiş miyim?
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
evet, aynen doğru olmuş
Teşekkürler, Aşırı ısınmalar oluyormuş bu taş drençlerde. Şİmdi iyice araştırdım da![]()
Dediğiniz gibi bir modül buldum 40tl ye, tek modül her iki tarafıda kontrol ediyor, açma-kapama, sinyal verildiğinde tam yanıp-sönme, ışık ayarı.
Tereddütte kaldımönce bunu denedikten sonramı alsam yoksa direkt onumu alsam ???
Tek modül iki tarafada uygulanmaz, eğer oyleyse alma diğer tarafdan kablo uZatmak zorunda kalırsın.
Amerikan park yapmak isteyenlere bu arkadası kesinlikle öneririm,hem baglaması cok basit,hem ömrü uzun,hem de cok kullanıslı ve saglam bir modül..
BRAVO Amerikan Park Sinyal Modülü - Işık Ayarlı - 1-0 Anahtarlı - İlan ve Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 113920044
Bende bu modülden bahsediyorum işte
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Vayy bee .
Ama hocam işte tek diyordu bu ilanda.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Hocam bugun uygulamayı yapayım dedim, fakat parkları açtığımda yanıp sönüyor ve her iki far da yanmıyor.
Bu şemada sıkıntı nerde aceba?
Ya da modül bozuk![]()
Amerikan Park Sinyal Modülü « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
işin sırrını söylüyorum az sonra....![]()
Abicim teşekkürler deelde olan bir eleman var
Olmadı chip devreli olanlardan alacağımistediğin zaman açılıp kapatılabilenlerden
![]()
ön park (far içi dipsiz) ampulleri sökmeyi deneyin![]()
dirençli uygulama çok anlamsız zaten puntoya uymaz. montajda veya modulde sorun yok çalışma mantığı puntoya uygun değil. Normalde 5w çeken hattan sürekli olarak 21w çektiği için araç kısa devre var sanıp elektriği kesiyor. illaki bunu takıcam derseniz röle ile bağlayın.
ayarlı olan modellerden al abi, montajı aynı şekilde hatta Talip Erenden alcumartesi bir focusa montajını yaptım sorunsuz çalışıyor.
bir diğer ihtimalle ampul ve duyu değiştirerek montaj yapmak. ama onunda ampulu zamanla sararıyor.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Anlaşıldı yeni sistemli olana mürecaat etcez
Teşekkürler yardımlarınızdan dolayı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri