Yasakmı değilmi artık bunu tartışmayın. Kıl polise geldinizmi iş size kalmış artık nasıl ikna ederseniz edeceksiniz. Şahsen dört yılda iki kez denk geldim tekinde araba ablamın rahatsız etmemeleri için taktırıyoruz sen söktürcen ben mecbur geri taktırcam dedim![]()
Bir başkasında polis makara çıktı abi sendede var bende sanamı ceza yazıyım dedim toparladık muhabbetle![]()
Muayene olayına gelince sorun yok kafanız rahat olsun. Ön camda olmayınca ser diyen arkadaşlar kendinizi kandırmaya devam edin. Ön camlarda dahil bütün camlarım filmli muayene olsun çevirme olsun huzursuz etmedi sağolsun hiçkimse. Dediğim gibi polislerin hepsi kıl değil çoğu aldırmıyo zaten artık. Kılına denk gelirseniz ya teslim olun ya muhabbete vurun size ve şansa kalmış. İvedik 21. Cadde de Oğuz Oto var gidin mis gibi filminizi çekerler. Saygılarımla...
Eğer İşini Bilen Bir Otomobil Kullanıcı İsen Sissiz Havada Sis Farlarını Yakıp Gezen Amelelerden Olmamalısın...
2 No Çevreleme Cam Filmi
Compenant x 2200 W Amfi
1200 Kutu Bass
Chrome Kapı Kulpu Kaplama
Saygılarımla
ClubberS_ENjoY ( Google İyi Bilir)
Şu fırsat nasıl fiyat uygun bence ama işçilik nasıldır...
Ankara Ertaş Oto Kuaför?den Aracınıza Özel, Elgard Marka Çizilmez Cam Filmi Uygulaması 330 TL yerine sadece 149 TL! - Firsat.me
Arkadaşlar şaşmaz sanayide koray oto aksesuar var amerikan cam filmi 3 veya 5 yıl garantili ben çektirdim fiyat 120 TL gayet güzel oldu ve memnunum. Face yazın koray oto aksesuar diye oradaki resimlerden işçiliği görün ..
Varsa başka önerecek konu günceldir...![]()
ben geçen ay keçiörende rüya oto aksesuara yaptırdım. işcilikleri ve müşteri ilişkileri çok güzel, şimdilik sorun yok.tavsiye ederim.fiyatta yardımcı olurlar mutlaka.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Arkadaşlar arka camlar için takmatik perde var 120 tl. 3 cam icin arka ve arka kapilar.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
eyyupoglu yenimahhale tek geçerim istediğiniz tüm markalar mevcut Bi fiyat alın derim
Ana baba duası olursa her şey yolunda gider dediler.....
selam kardeşim ben de cam filmi fiyatlarını soracaktım ne kadar oluyor ortalama ? bide 1 numaralı filmde polis çevirme yapıyor mu ?
Selamun Aleyküm arkadaşlar puntoma pasta cila + cam filmi yaptırmak istiyorum uygun fiyat ve yer varmı? yakın zamanda yaptıran ve MEMNUN kalan varmo?
Yakin zamanda 3m yaptirdim gozde oto aksesuar var yenimahalle beledriyesinin karsinda cok memnun kaldim
Etlik ayvalıda Boom Garage 3m,llumar gibi markalar kullanıyorlar.Kalite olarak biraz daha düşük ve uygun fiyatlı ürünleri de mevcut güzel işçilikleri var,2 hafta önce çektirdim ben memnun kaldım.
Palio 1.2 16v EL
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic
Şaşmaz oto sanayi cancan oto var fatih abi.
hem cizilmeye hem renk atmasina hemde acilmalara karsi garanti veriyorlar. surekli tek adresimdir hicbir problem yasamadm.
sanayide film çekilmez hocam.Ankarada Dby Detailing bu işi yapıyor.Tavsiye ederim.
Dby detailing gerçekten bu konuda iyidir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri