Valla dostum içerisi çok net gözükmüyor, yazın güneşlik, sineklik ve cam filmi şeklinde kullanabilirsin.
Fiyatını ben baya araştırdım, Baran oto perde var Ankara şaşmazda bunlar büyük satıcısı (üreticisi) 125 TL civarı istediler, aynı ürün forumdan Mehmet abinin (femoli) dükkanında 110 TL https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...de-pmu648.html. Ben de forumdan Selahattin abinin bir tanıdığı aksesuarcıdan piyasadan biraz daha ucuza aldım. Çok memnunum.
Sent my iPhone using
Cam filminde kaliteli birşey yaptırın bence sonradan renkte açılmalar vs. olabiliyor. Kendı aracıma 1 yılda 2.kez cam filmi çektirdim 2 farklı yerde. 2 numara film çektirdim iki seferdede 1 ayı geçmeden filmlerin rengi açıldı içeri gözükmeye başladı![]()
Konu streetnoise tarafından (25/01/2013 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.
fotoğraflar için teşekkürler,bodperdede ilgimi çekti doğrusu..
I LoveMy Punto
Aynen kardesim Bende 100 tl'ye çektirmiştim 2 sene evvel Sözde 5 yıl garantili ve Amerikan cizilmezdi.Rengi yavas yavas acılmaya baslamıstı özellikle ön camlardaki ama gittik trafik polisine adres sorma gibi bi gaflete düştük ceza yedik söktürmek zorunda kaldım. simdi kaliteli film cektirdim ve gercekten cok fark var ilk cektirdigimle arasında..
Sökersen çok sıkıntı oluyor 100 tl'lik filmler resmen işkence cekiyorsun..
AnıL Ercan
Ben direk ureten adamdan aldim Batkan Oto Dizayn. Aydinda uretiliyo. Site uzerinden satis var. Ucret sisteme dusunce bitisiinde bulunan kargocuya veriyo direk. Forumda da var satan bi abimiz ama ben direk gorerek aldim Aydin a yolum dusunce. Arka 3 cama birden yapinca %60 dan fazla gorunmezlik oluyo.
Bu arada ben 100 TL ye aldim.
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri