Cam filmi hakkın dikkat etmem gereken nokta,marka vb. önerisi varmıdır?
bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?yolda geçerken gözüme film uygulamasında indirim diye bi tabela çarptı 80TL ücretide,bi bit yeniği var mıdır bilemedim..![]()
Cam filmi hakkın dikkat etmem gereken nokta,marka vb. önerisi varmıdır?
bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz?yolda geçerken gözüme film uygulamasında indirim diye bi tabela çarptı 80TL ücretide,bi bit yeniği var mıdır bilemedim..![]()
I LoveMy Punto
Llumar marka Amerikan malı cam filmlerini tavsiye ederim 7 yıl garantilidir.ben geçen sene yaptırdım en ufak bi sorun yaşamadım fiyatı diğer markadlan biraz daha tuzludur.Antalya gibi sicak yerde cam filmi mecburiyet artık. kalitesi ve güneşi kesme açısından iyi bir marka almanızı öneririm...
fiyatı iimiş işçiliği de ii izse geriye tek sorun kalıyor cam filmlerinin ne kadar dahaynabileceği neredeyse hiç garanti vermiyor bu tip yerler sadece bakarız abi bişi olursa derler genelde ama yukarıda arkadaşın dediği gibi eğer cam filmi taktırmak istiyorsunuz şu an en kalitelisi lumar gözüküyor Türkiye de.
aksarayda 40 liraya yapıyolar
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
40 liraya film milm yaptırmayın. Daha dün arkadasım'a Solar marka en ön cam dahil komple cam filmi yaptırdım. Daha önce 100 tl'ye yaptırmıştım dandik bi film Polisten ceza yiyip söktürmek zorunda kaldım Filmleri 2 saatte zor söktük Sökülürken parca parca söküldügü için cok ugrastık Ama Solar, Solarguard vs. marka filmler bi cekişte elinize gelir.
Sirinevlerdeki modifiyeciler sokagında Techart isimli dükkan arkadasımındır. Cam filmi ve tavan folyo için ona gidebilirsiniz.
AnıL Ercan
Kendisine Megane'cı Anıl tavsiye etti sizi derseniz bi miktar indirimde yapar.Benimde muayenem 2014 aralık'ta o zamana kadar kafa kuş lakin Cam filmi hafif kusur geçiyor sökmenize gerek yok yani tek dikkat etmeniz geren kıl trafik polisleri.. Benim aracıma çekilen solar marka filmlerin Ne kadar kaliteli oldugunu resimlerdende görebilirsiniz. Resimlerin hiç birinde oynama yoktur.
Sen öyle san kardes Ne fönü ne baska bişeyi götürdüm o cam filmi yapan arkadasıma techart'a onla birlikte 2 saat ugrastık Sökmeye Çin malı tayvan malı filmler maalesef sökerken sıkıntı Bi cekişte gelmiyor elinize. 2 saatte zar zor söktük Valla.
AnıL Ercan
Ben cam filmi yerine BOD perde aldım. Hem ceza derdi yok hem de çıkar yıka geri tak. Camın açılmasinada engel yok. Forumdan bi arkadaşın tavsiyesiyle ve burda gordugum bi resimle karar verdim. Mukemmel oldu. Tavsiye ederim. Olabilecek en koyu filmden farki yok goruntu olarak ve disarisi gece gunduz mukemmel gorunuyor.
Sent my iPhone using
Hocam direk filmli gibi ama icerden disarisi cok net gorunuyor. Yarin arabami yikatinca detayli resim ceker koyarim. Bunlar internetten bulduklarim.Eklenti 24106Eklenti 24107
Sent my iPhone using
3M film derim...
Eklenti 24103Eklenti 24104Eklenti 24105
Benim filmdeki beklentimi karşıladı üstelik çok pratik
Sent my iPhone using
Valla dostum içerisi çok net gözükmüyor, yazın güneşlik, sineklik ve cam filmi şeklinde kullanabilirsin.
Fiyatını ben baya araştırdım, Baran oto perde var Ankara şaşmazda bunlar büyük satıcısı (üreticisi) 125 TL civarı istediler, aynı ürün forumdan Mehmet abinin (femoli) dükkanında 110 TL https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...de-pmu648.html. Ben de forumdan Selahattin abinin bir tanıdığı aksesuarcıdan piyasadan biraz daha ucuza aldım. Çok memnunum.
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri