orjinal jant gibisi yok keşke benim ki de orjinal olsa
modeli güzel bence
ptt kapıda ödemeli alabilirsiniz güvenli bi şekilde
arkadaşlar sahibinden.com'da gezerken bu ilanı gördüm;
2012 GRAND PUNTO ARACIMIN ORJİNAL JANT LASTİKLERİ SATILIKTIR. - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 110517697
uzun süredir jant bakıyordum zatende, aracı yorar, konfor düşer vs gibi kaygılarım vardı. bu gözüme ilişti. zaten lastiklerimde bitik sayılır. hazır orjinal jant dedim. lastikleride fena değil. alayım bari derken sizede sormak istedim.
bu arada adam rizede ben istanbuldayım. olursa eğer bu alışverişi nasıl yapabilirim güvenli bir şekilde?
ISmileUDie
orjinal jant gibisi yok keşke benim ki de orjinal olsa
modeli güzel bence
ptt kapıda ödemeli alabilirsiniz güvenli bi şekilde
bencede ptt ödemeli kapıda alabilirsiniz hocam ayrıca cantlarda ezik veya çizik olmadığını nasıl anlayacaksınız dikkat etmekte fayda var bence hayırlısı olsun ama güzel
peki bu kapıda ödeme'de jantlar geldiğinde kontrol edip, herhangi bir sıkıntı gördüğümde teslim almama gibi bir şansım varmı?
ISmileUDie
orjinal jantlar 4*100 ilanı veren arkadaş 4*98 yazmış bu jantların puntoya ait olduğuna eminmisiniz ?
1000 lira cok bence bu jantlara bıde en az 150 de kargo hemde 15 ınc 65 yanakta lastık var çok guzel bı göruntu vermez ama yınede zevkler tartısılmaz
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
o bijon aralıklarından felan pek anlamıyorum açıkçası, e adam puntomdan çıkardığım diyor ama resimlerde lastik lastik üstünde. lastikçi sanırım. bende mesaj attım adama; jantlar aracının üstündeyken bir resmini atabilirmisiniz diye. hem görmüş oluruz yakışıyormufiyattada bi pazarlık yaparız heralde uygun olursa.
kargo 150 tutarmı ki yaw?![]()
ISmileUDie
Bir de buna bakın isterseniz fiyat olarak hem uygun hemde forumdan bir arkadaş ayrıca istanbul üyesi kargoyla uğraşmaz görerek alırsınız !Grandepunto dynamic jantı - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 109910324
benim araçtada buna benzer jant varda orjinali. hemen hemen aynı değiştirmek istiyorum ama bilgim pek yok.
peugeot207'm varken giderdim sanayide çıkmacıyabakar bakar beğenir alırdım. bıkar üste 100 tl verir yenisini alırdım. bu sefer iyi birşey alayım diyorum daha nasip olmadı
![]()
ISmileUDie
bu ilanı bende gördüm ama grande puntoda hiç böyle bir jant görmedin nedir ne degildir bilemiyorum![]()
Forumda araştırırsanız 4*98 jantların bizim araçlarımıza uyumlu olmadığını göreceksiniz.Uyması için tornada bir miktar modifikasyondan geçmesi gerekir.Jantları görerek almanızda fayda var Rize bir dezavantaj sonra pişman olmayın.Keyfinizi kaçırmak istemem sonuç olarak siz karar vereceksiniz.
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Bu jantlar Punto 2012 orijinal Easy jantları. Araçlarımıza uyumludur. Sadece satıcı bilgisiz, Jantlar 4x100'dür. Bilgilerinize
buyur abi resimde görünür
ayrıca linkte de görebilrisin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0616539/detay/
Konu quick tarafından (20/01/2013 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
vazgeçtimbenim jantlar daha iyimiş. teşekkürler fikir veren herkeze
ISmileUDie
orjinal jant her zaman iyidir ama sizdeki dinamik jantları bundan daha güzel bence,
FIAT LINEA 1.3 EASY
Aynı kantlar benim aracımda takılı üstadımgayrette hoş duruyor
Punto Lounge ve Punto EVO Dynamic jantları güzel o resimdeki 5 kollu , Punto lara 5 kollu fazla gitmiyor kanımca (Take Off hariç)![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri