Ewett Abii Gerçektenn GÜSEL OLMAMISS YAA HARİKA OLMUUSTA ŞUU FARLARDAN BANADA BUL BE KARDEŞİM...:)
Printable View
Ewett Abii Gerçektenn GÜSEL OLMAMISS YAA HARİKA OLMUUSTA ŞUU FARLARDAN BANADA BUL BE KARDEŞİM...:)
çok güzel olmuş güle güle kullanın
bora benım dynamık görünümlü aktıveye benzemeye başlamış babacım ya aracın
güle güle kullan hayrlı olsun
İyi günlerde, kazasız belasız kullan mavişi.. :melek2:
Ama biri seni durdursun artık yawwww :w00t2000:
evet sitenin güzel modifiyeli araçlarından biri... rengide çok tatlı başarılı olmuş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
çok teşekkür ederim arkadaşlar..ama vedat sis farları zaten vardı ben sadece içini boyattım siyaha :)
teşekkür ederim durmak yok :) daha aynaya cd asıcam sonra vites topuzuna bir tane tokanızı rica ediyorum ve silecek koluna bir tespih,sonrada arka cama ve arabanın altına mavi neon lambalar,arka cama da ''ayrılık deme bana'' yazdırıcam :)
teşekkür ederim :)
gerçekten güzel olmuş,bende aracın orijinalliğini bozmıyacak ufak tefek modifikasyon yapmayı düşünüyorum-sis farı, aynalar gibi ama ön panjur enteresan geldi mümkünse plaka takılmış bir resim koyabilirmisin nasıl durduğunu görmek için .
Tamam Abi Saolasın...Abi Bişe SOrcam Daha Önce Hiçkimssse Bişe demedii de..sen dersin belkii..Snn Araba En Son Hız limiti Ne Abi..?
Ben otobanda en fazla 195 yapabilmiştim emrecim,yolda birazcık aşağıya doğru eğimliydi aslında pek düz değildi yani..Benim araba 6500 de devir kesiciye girmişti 4. viteste 170 km hızım vardı o sırada sonra 5 e attım ve en çok 195 görebildim..zaten bir daha da yapmadım sana da yapmanı tavsiye etmem sorduğun için yazdım :whistlin:
abi çoq kötü birşey zaten ama Bende bikere İzmir otobanında denedim benm araba 6.viteste 6500 devire kadar getirdimm o nda zaten ibrem 220 ye az bişe kalmıstı
gerçekten güzel olmuş. merak ediyordum nasıl durur sonradan yapılanı. ampul değiştirmek farz oluyomu yaptırdıktan sonra?