Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 21 ile 37 arası

Konu: Abarth Spoiller

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

bırde bu açıdan bakın şimdiye kadar kimse kısa uzun muhabbeti yapmadı ağız birliği gibi herkes bu kısma takmış ve takanların hepside istanbul enteresan

kimseyi yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın ama msj yazanlar neden yazdıklarını az çok anlayabiliyorum . spoilerimiz bu ve gerçekten güzel satıyoruz herkez memnun zaten memnun olunmasa kalıp değişimine çoktan giderdik saygılarımla..

2. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Güzel olmuş. Güle güle kullan..
    BY Turbo SPORT 150 HP

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırde bu açıdan bakın şimdiye kadar kimse kısa uzun muhabbeti yapmadı ağız birliği gibi herkes bu kısma takmış ve takanların hepside istanbul enteresan

kimseyi yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın ama msj yazanlar neden yazdıklarını az çok anlayabiliyorum . spoilerimiz bu ve gerçekten güzel satıyoruz herkez memnun zaten memnun olunmasa kalıp değişimine çoktan giderdik saygılarımla..
    Kimle ağız birliği yapıcaz abi ben gördüğümü söyledim sadece.

Senin koyduğun fotoda gayet güzel durmakta ama yeni takılan arkadaşın aracında çekim açısından mıdır bilmiyorum kısa geldi bana hepsi bu.Sen düzgün diyosan öyledir ne diyelim.

Ayrıca İstanbul'la neden bağdaştırdığını da anlamadım benim gibi görenler yazmış zaten İstanbul'dan da İzmir'den de.Ben Abarth spoiler kullanmıyorum etmiyorum sadece arkadaş fotoğrafını koymuş yorumumu yaptım.

Kendisi memnunsa sorun yok güle güle kullansın..

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

matadorcuk
    Ziyaretçi matadorcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu fotodakı gayet normal ama kırmızı aractakı spolıer barız kucuk.fotolardanda kaynaklandıgını dusunmuyorum.Cızgılerınden bellı.kımseyle agız bırlıgı falan yaptıgım yok(kendı adıma konusuyorum)Istanbullu arkdaslarında gozlerı var ankaralı arkdaslarında ızmırlılerınde herkez gorduguu soyluyor ve ben sızı tanımam etmem.yazdıgım msjdan az cok neyı anlıyorsunuz.ben gordugumu soyledım.Eger sızın spoılerınızde hata yoksa fıatın hatası demek arkdasın bagaj kapagını bıraz uzun yapmıslar.Cok terbıyesızlık etmısler.(Bence kalıp degısımıne gıtmelısınız)SAYGILAR....

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Arkadaslar uygun bır zamanda yenıden fotograf çekecegım alttan veya yandan kısacası her acıdan ve metre ıle olculmus bır sekılde vede yakın cekım yogunlugum nedenıyle fark etmedım kısamı,normalmı dıye metre ıle olctugumde anlarız artık
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

matadorcuk

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar uygun bır zamanda yenıden fotograf çekecegım alttan veya yandan kısacası her acıdan ve metre ıle olculmus bır sekılde vede yakın cekım yogunlugum nedenıyle fark etmedım kısamı,normalmı dıye metre ıle olctugumde anlarız artık
    Zeynel bey yanlıs anlasılmasın bız kımsenın malına camur atmak ıcın yorum yazmıyoruz.Sadece benım gozume hos gemedı.kendı spoılerımıde paylastım sızınle kı karsılastırabılesınz dıye.Sonucta alan memnun satan memnunsa sıkıntı yok.Herkez fıkrını soyluyor.Tekrardan hayırlı olsun gule gule kullanın.

10. Bu mesajı için 2 kişi matadorcuk'ye teşekkür etti:

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Tipi muhtesem ama goz var izan var kucuk biraz yani ama o kadar siritmiyo kimsede urunu kotulemek icin yazmamis.
    Fikrini solemis hata olabilir yanlislik olabilir fotolar yaniltici olabilir ama tum istanbul uyeleri birlesip bunu solese ne gecicek bu insanlarin eline .
    Laf çarpitmak bence hos deil arkadas urunu paylasmis insanlarin fikruni aliyo ve insanlarda yorum yaziyo yanlislik hata olabilir bu en dogal sey bence fikirlere onem verilip kullanici isteklerine gore urun guncelenebilir.
    Urunu asla kotulemek karalamak deil derdim.
    Gule gule kullan arkadasim urunu arabanin renginide cok severim bu arada bende kirmizi istiyodum zamaninda

12. Bu mesajı için 2 kişi dogus618'ye teşekkür etti:

Yavuz Pehlivan
    bdurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    16ACP11
    Edilen teşekkür: 1

Maliyeti Kaç Para Acaba Hocam ?

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

Ben de bi İstanbul'lu olarak bariz küçük diyorum...Hem de alttaki yorumları okumadan direk resimlere ilk baktığımda bu yargıya vardım.saygılar...

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Arkadaşlar spoileri ınceledım hatta resmınıde dık acı ıle cekmeye calıstım ve urunun web safyasındakı spoıler ılede karsılastırdım resım bazında buyrun yorumlarınızı yazın tartısmadan ve gereken neyse o yapılsın.
    Bu arada kımsenın urununu,kotulemek veya kucumsemek amacı ıle kımsenın yazdıgını dusunmemekteyım bır cogunuz kalıp kucuk demıs ,bazılarımız cekme acısından olabılır demıs kucuk veya buyuk kalıptan hatalı cıkmıs olabılır,alıcıda,satıcıda,kalıpçıda fark etmemıstır belkı koskoca otomobıl uretılerı dahı hata yapabılıyorken bız neden yapmayalım.
    Sahsı gorusum beyaz arac ıle karsılastırdıgımda yanlardan ve boydan 1-2 cm kucuk gercekten sarı olarakta ısaretledım.
    Beyaz aracta ust kısım ve yanlar tam oturmus ıken kırmızıda acıklık mevcut benım gorusum bunlar,sızlerde ne dusunuyorsanız buyrun (istanbullular ve Femolı) yazın bu arada dıger arkadasların kalıbı normal cıkmıstır benımkı kucuk cıkmıstır bunuda goz onunde bulundurarak tum kalıpları suclamayalım derım .
    Konu ZAK1980 tarafından (13/01/2013 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

matadorcuk

Arkadaşlar spoileri ınceledım hatta resmınıde dık acı ıle cekmeye calıstım ve urunun web safyasındakı spoıler ılede karsılastırdım resım bazında buyrun yorumlarınızı yazın tartısmadan ve gereken neyse o yapılsın.
    Bu arada kımsenın urununu,kotulemek veya kucumsemek amacı ıle kımsenın yazdıgını dusunmemekteyım bır cogunuz kalıp kucuk demıs ,bazılarımız cekme acısından olabılır demıs kucuk veya buyuk kalıptan hatalı cıkmıs olabılır,alıcıda,satıcıda,kalıpçıda fark etmemıstır belkı koskoca otomobıl uretılerı dahı hata yapabılıyorken bız neden yapmayalım.
    Sahsı gorusum beyaz arac ıle karsılastırdıgımda yanlardan ve boydan 1-2 cm kucuk gercekten sarı olarakta ısaretledım.
    Beyaz aracta ust kısım ve yanlar tam oturmus ıken kırmızıda acıklık mevcut benım gorusum bunlar,sızlerde ne dusunuyorsanız buyrun (istanbullular ve Femolı) yazın bu arada dıger arkadasların kalıbı normal cıkmıstır benımkı kucuk cıkmıstır bunuda goz onunde bulundurarak tum kalıpları suclamayalım derım .
    Sızınle aynı fıkırdeyım.Beyazdakı kalıp o numara olması gerekende o.SAygılar.

Ziyaretci037
    Ziyaretçi Ziyaretci037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu arada dıger arkadasların kalıbı normal cıkmıstır benımkı kucuk cıkmıstır bunuda goz onunde bulundurarak tum kalıpları suclamayalım derım .
    Aynen abi bende bunu anlatmak istemistim..

araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

iyi günlerde kullan ...sürtme yapıyormu benimkinin iki tarafı sürtmeden ötürü boyası kalktı değiştireceğim....
    Konu fiko tarafından (13/01/2013 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
    fiko
    “Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günlerde kullan ...sürtme yapıyormu benimkinin iki tarafı sürtmeden ötürü boyası kalktı değiştireceğim....
    hERHANGI BIR SURTME YOK ABI YINEDE IYICE DIKKATLICE BAKARIM YARIN TAVANA SURTMUYOR VE BAGAJ KAPAGI TAM ACILIYOR YINEDE IYICE BAKAYIM YARIN
    Zeynel KARACAN

ŞABAN KONUK
    tu_navy82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

hocam bu spoilerin maliyeti nedir acaba.

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

istanbul gaziosmanpaşa'da buldum bende abarth spoiler, marşpiyel , arka tampon eki herbiri 150,00 tl boyasız hali tabi biraz daha indirebilmek için toplu yaptırmayı düşünüyorum.
    ISmileUDie

matadorcuk

Alıntı malebow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul gaziosmanpaşa'da buldum bende abarth spoiler, marşpiyel , arka tampon eki herbiri 150,00 tl boyasız hali tabi biraz daha indirebilmek için toplu yaptırmayı düşünüyorum.
    Kardeş abarth spoılere 150 fazla.Ben 100e aldım.On numara alcaksan yardımcı olurum.Ozelden yazarım bayrampaşadayım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12