Valla benimde anlamadığım şey aynı aslında. Murat Gökdepe ben sadece araç parçası aradığımda değil yol tarifi için bile aradığım oldu. Fethiye - İstanbul dönüşünde extra bir yol var mı diye sordum. Birde gerçekten bir ilanı yok. Hatta çoğu arkadaşımızdan da ben dahil verdiği ürünün parasını bir ara alırız diyerek veriyor. Aslında kar marjının olmadığını bile düşünüyorum.
Hal hatır sormak için bi kahve içmek için vs. sürekli görüştüğümüz bi abimiz. Ama neden ticari gözüyle bakılıyor anlamış değilim. He ekstra olarak Murat abinin yaptığı işi az buçuk ayıktığımdan dolayı söylüyorum. Sadece bu işi kovalayacak sermaye vs. si olduğunu varsayarsak piyasada tek el olabilicek kapasiteye sahiptir. Ancak öyle birşey olduğunu düşünmüyorum bu niyette bir abimiz değil.
Konu Ziyaretci040 tarafından (03/02/2013 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
Murat abi zaten elinden geldiğince yardımcı oluyor üyelerimize fiyat konusunda.
Birde siteye bunun için para öderse murat abi ne kazanacak? Bu işi yapmasın daha iyi..
Umarım sonu kötü bir muhabbet olmaz
Başka bir foruma daha üyeyim, orada da aynı murat abi gibi çok iyi bir abimiz var.
Herkes o abiden oldukça memnun ve site yönetimi o abinin üyeleri uygun fiyatları güleryüzü ve esnaflığıyla mutlu etmesinden dolayı kendileride çok mutlu. Bahsettiğim kişi hiç bir şekilde siteye ödeme yapmıyor..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
iyi günlerde kullan......siyah renkte farklı duruyor.
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
maliyet nedir arkadaşlar bir cevap pm den.
ankarada nerden albilirim bu parçaları
spoiler çok şık olmuş çok yakıştırıyorum puntolara
Grande Punto Abarth Spoiler « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan alabilirsin.
Yonetimm istifaa) saka sska
LG-E460 üzerinde ile gönderildi now
Çok güzel olmuş Güle güle kullanın.Bende yaptırmak istesem nasıl yapabilirim?
GT-I9300 üzerinde ile gönderildi now
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri