Bu fotoğraf geçen seneden kalma ve bu hallerine küfrederken anladım ki bu kar o kadar şey değilmiş
Bunu ilk yağmaya başladığında çekmiştim
Ve şimdi can alıcı noktaya geliyorum
2 gün temizlemeyen böyle gömülüp kaldı Geçen yıl 4 mevsim lastikler varken nerelere çıktım nerelere ne kaydık hey gidi günler
Bu fotolarda geçen sizlerde havalar süperken bizde böyleydi ve şuanda kar yok enteresan ama sizden gider bize bi gelirse yandık
usta alttaki araba resmen gömülmüş yaaa.. kara bak çılgııınnn..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri