sorma birkanım benim belki 15. arabam bu hiçbir arabayla bu kadar uğraşmadım. üstüne ne koysam yakışıyor veletin.. insan arabasını karşısına alıp çay içermi yahu
ilk arabam olsa neyse ama bu velet bir başka. çok seviyorum .. çok rahat geliyo bana .. hele bu farları almak için 300 km yol yapıpta 50-60 liralık mazot yakınca dahada bi keyifleniyorum
![]()
Hayırlı olsun dostum. Çok güzel olmuş. Ledler kontakla yanmıyor sanırım? Parklarla birlikte yanıyor galiba...
Cok guzel olmus gercekten. Cok yakismis. Bende dusunuyordum iyi bir referans oldu benim icin.
Sent my GT-I9100 using 2
Oz Büyücüsü
Hayırlı olsun Hüsamettin Hocam çok iyi olmuş farlar...Ahhh ahhh bir de bu farların evolara uyumlu olanını yapsalar ya, çok mu zor be yavvvvv![]()
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
hayırlı olsun güle güle kullanın.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Hayırlı olsun çok hış görünüyor gerçektenBu arada sizin yollar hep arnavut taşlı mı hocam, diğer fotoğraflarda da dikkatimi çekmişti. O tarz yollarda 200 metre gidince sinirim hopluyor takır tukur, Allah sabır versin.
![]()
Maşallah,Hayırlı olsun,araç bambaşka bir kimliğe bürünmüş.
Grey Goose ...
Hayirli olsun gule gule kullanin cok yakismis :thumbup:
Sent my GT-I9100 using
çok güzel olmuş, bi mercek değişimi ve 6000k xenondan sonra canavar olur kanımcahayırlı olsun
Hüsamettin hocam hayırlı uğurlu olsun çok yakışmışsatmazsın artık
![]()
güzel olmuş![]()
hüsamettin abi ne komiksinyasabahın köründe far için yolamı cıkılır
iyiymiş
güle güle kullan
hayırlı olsun abi çok güzel olmuş, sinyali yakınca kırmızı olursa dediğin gibi süper olur![]()
çok güzel olmuş hüsamettin bey. arabanın havası değişmiş resmen. güle güle kullanın...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri