oxigin crystal 2000-2500 arası bir fiyat aralığındaydı ben de ona takılmış durumdayım ama pahalı geliyor
Camoa Tuning für Alfa Romeo, FIAT und Lancia - GS Seitenschweller Grande Punto 201.gpu.gs2
burada takılmış var bir tane...
beyler ya bu araba benim yakın bir arkadaşımındı....çocuk amerika'da yaşıyordu gecen sene geldi mersine 1.5 ay arabayla ugrastı 15 gün sürdü sonra gitti işte amerika'ya mersinde oturanlar bilir mi bilmem erol usta diye biri vardı ona verdi babası 1.000ytlye gitti yalan söylüyorsam benim gpmin üzerinde kayalar düşşün....bu siteyi daha önceden keşfetseydim buradan satışa çıkarttırırdım yazık oldu....ama gerçekten 1.000ytlye verdi hatta erol usta'da alacağımız var 250 ytl onu ben alıp benim gp'ye mal etcem![]()
oxigin crystal 2000-2500 arası bir fiyat aralığındaydı ben de ona takılmış durumdayım ama pahalı geliyor
Camoa Tuning für Alfa Romeo, FIAT und Lancia - GS Seitenschweller Grande Punto 201.gpu.gs2
burada takılmış var bir tane...
muhteşem. buarada kardeş sen kaç inch lik sordun? 18" mi? çünkü 17" okadar yüksek fiyatlı olmaması lazım
Konu pascal tarafından (06/08/2007 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri