araca takıldıgındaki görüntü bu..ama iş yola çıkınca arabanın önü en ufak tümsekte aşagı yukarı sallanarak gidiyor
yayları tutku aydın ismindeki arkadaştandan satın aldım..ama malum şartlardan dolayı ancak 2 gün önce takıtrdım ve dün tekrardan söktürmek zorunda kaldım..kızdıgım dürüst olunmaması..
araca takıldıgındaki görüntü bu..ama iş yola çıkınca arabanın önü en ufak tümsekte aşagı yukarı sallanarak gidiyor
ilanını baltalamak gibi olmasın ama orijinal amortisöre bu yay takılırsa inanılmaz güvensiz ve sağlıksız olur. bu şekilde kesilen ve amortisöre tam oturmayan yayların, ters bi mukavemet karşısında yerinden fırlayıp ön lastiğe saplanarak takla attırdığı araç örneği çoktur, bizzat bildiğim de vardır.
o nedenle bu yayı kullanacak olan arkadaş, amortisörleri de kesinlikle kısaltmalıdır. yoksa bu şekilde kelle koltuktadır.
ayrıca yayları satan ilgili kişinin de malının arkasında durup yayları geri almasını rica ediyorum. para kolay kazanılmıyor. belki kendisi de yayların kesildiğini bilmiyordu ama satıcı olarak mes'uliyet kendisinde. bu nedenle yayları geri alıp parayı iade etmeli. yayların sök tak parası da hemşehrimin ikinci eldeki cilveyi yaşaması olarak mali hanesine eksi yazılacak ne yazık ki.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri