Ledlerle oynamayı seven biri olarak arka tampon reflektörlerinede bi el attım.Buyrun detaylar aşağıda;
Arka tampondaki reflektörleri söküp arka kısımdan matkap ile 4 adet delik açıyoruz.Bu deliklere mantar ledlerimizi diziyoruz (kırmızı yada beyaz fark etmez) Ledleri ömürlerinin uzun olması açısından birbirine seri bağlayıp ilk ledin artısına 100 ohm direnç lehimliyoruz.Direncin boşta kalan ucu artı (+) son ledin boşta kalan ucuna ise eksi (-) rengi temsil edecek olan kablolarımızı lehimleyip, bu kabloları arka stoptaki park ışıklarının kablolarına bağlıyoruz.Kabloları kapı fitilinin içerisinde geçirmelisiniz.Tüm lehim işlemleri bittikten sonra ledlerin üzerini sıcak slikon ile kaplayın, yoksa reflektörlerinize su gireceği için akvaryuma döner
NOT:Ledlerden gelen kabloları park ışıklarına bağlarken artı ve eksi uçları doğru bağlamalısınız.Uzun süre ters gerilim vermeniz durumunda ledler hasar görür.
Elinize sağlık çok güzel olmuş.Plakalarda kullandığınız ampuller nedir söyler misiniz beyaz almıştım ama vazgeçtim bu renk çok iyi duruyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri