bu jantlar cokk abartılı duruyoo bence gp ye gitmezzz
siyah arabaya krom jant bence mantıklı.her 10 arabadan 8 i normal jant değil mi zaten.krom daha bi hoş oluo bence
bu jantlar cokk abartılı duruyoo bence gp ye gitmezzz
17'' jantla 75 hp nin ne gibi bi alakası var acaba acıklayabilirmisiniz bi bilgim yokta :\
hort2007 konu
şimdi bilindiği gibi torku yüksek olsa da 75 hp küçük bi motor..+ dizel...orjinal jantlar 15inch yani hafif..fakat takılabilecek 17 inch ağır bi jant aracın çekişini ve yakıt tüketimini etkileyecektir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
modeli eski bi tip bence daha güncel olanlardan beğen derim
tabi ki karar ve zevk senin dostum
abı konuyu arşivden mı cıkardınız ben bu arabayı satalı 1 sene olduustune t-jet aldımda 2 ıncı arabayı modladım
![]()
Konu GP COSKUN tarafından (01/12/2009 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
ahahahkanka araban gönlümüzde yaşıyo
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kardeşim sen hangisi hoşuna gidiyosa onu al ama 17 lik cantlar yakıtını baya etkiler bu arada parlak jant gerçektende şu jant kapakları çıkınca ele ayağa düştü benim fikrim mat siyah yada mat gri
pek aldıran yok konunun hortlamış olmasına.
benim fikrim, gp için siyah ve mat renkli bir jant alman çok daha şık görünecektir...ancak 17 nasıl olur o konuda yorum yapamıcam. eski arabamda 17 jant kullandım ve çok berbat bişeydi. konfor sıfır idi. daha sonra 16 jant takınca araba normale dönmüştü![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
jantın bıraz abartı bencede tavsiyem mat siyahdan yana olacakdır.Karar senin kazasız belasız cezasız kullanman dılegıyle, guzel aracın varmış
horttum
horttun
horttu
horttuk
horttular
yaw adam arabayı değiştireli yıl oluyo neredeysejant mı kaldı bu zamana
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri