mehmet sana zahmet ekle fotograflari. yapacak arkadaslara fikir vermis olur. karanlik bi ortamda yolu aydinlatacak sekilde cekersen daha iyi degerlendirmis oluruz.
tamam zaten akşam arabanın jantlarını sökücem carbon kaplıcam jantlarımı
o arada resim çekip eklerim
mehmet sana zahmet ekle fotograflari. yapacak arkadaslara fikir vermis olur. karanlik bi ortamda yolu aydinlatacak sekilde cekersen daha iyi degerlendirmis oluruz.
resimleri çektimama telefonu evde unuttum
akşam ekliycem artık
![]()
3. sanayide arkadaşım var o benim aracıma yapmıştı. gece görüşü etkiliyor. ben 1 ay falan sabrettim söktüm. karartma daha mantıklı.
5 TL'ye transpara al. Yapıştır. Kenarlarınıda çakmakla ısıtıp yapıştır. Aynısından farkı yok.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
o resimler eklenirse fikir sahibi olucaz harbiden karartma filmi ile xenon far birlikte hem göz almayan hem de görüşü etkilemeyen bir şeyse ikisini birden yaptırcam yoksa far karartma ile beyaz ampül yaparım diye düşünüyorum merceksiz fara xenon takmak akıl karı değil zira kanımca
Güneşin vurmadığı zaman iyi bu folyolar ama güneş vurunca krom olduğu belli oluyor ve FAİL![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri