Bence eskisinden çok daha güzel olmuş güle güle kallan Can...
güle güle kullan, gayet iyi olmuş.
kardeşim yakışmış![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ben pek yakistiramadim acikcasi gri araca yakismamis bu renk karbon gorunumlu yada parlak metal rengi daha cok yakisirdi
hayırlı olsun can güzel olmuş
renk zıtlığı güzel oluyor arabada, açığa koyu koyuya açık. güzel olmuş kardeşim.
Tekrar hayırlı olsun , gayet iyi durmuş bence. Birde fikir olması açısından ön tampondaki bıyığı piano black kaplattırırım ben olsaydımGayet hoş olur.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
siyah jantlara bayılıyorum bende gun metal yaparım alacağım jantları o yönde planlarım![]()
Hayırlı olsun yeni jantlar kazasız belasız
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
teşekkür ederim. bu arada yeni alacağın jantları gun metal yapma, gun metal jant al direk. çünkü cidden jant boyama işi çok zor. tanesini 120 TL ye boyuyorlar normalde, autoking 200 TL ye boyuyor diye duydum bir de..
bu arada engin hocam isterseniz direk sizin tamponları karbona boyayalım![]()
Muhammad Ali Clay
çok güzel olmuş maşallah..
başarılı hayırlı olsun...
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
Nazar değmesin![]()
Hayırlı olsun, güzel olmuş![]()
bu arada engin hocam isterseniz direk sizin tamponları karbona boyayalım[/QUOTE]sağol kardeşim ben orjinciyim
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Böyleyken güzel olmuş ama jant kendini göstermiyor bu halde,Maşallah.
TSİ Jetta.
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri