güzel olmuş ta bu ford un vites topuzu değil mi?
güzel olmuş ta bu ford un vites topuzu değil mi?
Evet olabilir gittigidiyor dan aldım
Arkada gözükende femoliden aldığım aux kablosu çok güzel herkese tavsiye ederim
valla guzel olmus malıyetı ne kdar tuttu taktrma dahıl
Captaİn Jack Sparrow
35tl ye aldım kendim taktım cok basit yani active lerin vites topuzunu biliyosunuz çok basit bu daha iyi oldu sanki
ford focus topuzu sanırım...güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
Yakışmış ford topuzu,kablo da ayrı güzel![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benim aracımın geri vitesi mandallı o yüzden bunlar olmuyor bende deri kaplamalı bişey düşünüyorum ama bulamadım bir tek bu alttaki linktekileri çok beğendim ama malesef mandal olunca olmuyor.
ışıklı deri vites Topuzu vw fiat ford bmw vs.. GittiGidiyor.com'da #42284984
bu ışıklı vites topuzu bizim activelere oluyormu![]()
Artık Fiorinolu
çok iyiymiş bu
TSİ Jetta.
dizel ise oluyor sanırım. çünki dizellerde mandal yok benzinli modellerde var. benimki 1,4 fire active ve mandallı o yüzden olmuyor.
valla iyi olmuşeline sağlık
O değil aklıma takılan bunun elektrik şeysi varonu nerden alıyoruz vites topuzunun içnde elektrikle ilgili bişi varmı bilen varmı ?
Artık Fiorinolu
Ben bu ışıklıyı kullanıyorum gayette memnunum elektiriği çakmaklıktan aldık gayet güzel çalışıyor.
hafiften hort olucak ama o ipod kablo sadece kablo ilemi o şekilde duruyor?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bu vites topuzununun aynısının satıldıgı yeri gören duyan bilen varmı arkadaşlar ??
mandallı viteslere nası vites topuzu bulacaz yahu![]()
ışıklı deri vites Topuzu vw fiat ford bmw vs.. GittiGidiyor.com'da #44903425
Bu ürünü alıp uygulayan var mı kendi körüğü üzerine bir halka takılıp kullanılıyormuş . Fiat yazıyor ama oturmama yada gevşek kalıp dönme problemi yaşanabilir diye cesaret edemedim almaya.
Birde resimde gösterilende Bizdeki R ile resimdeki R ters yerde bende ona cesaret edemedim. Bunu kullanan arkadaşlar bir fikirlerini birde mümkünse aracın üzerinde gece ve gündüz gibi resmini eklese ne kadar makbule geçecek![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri