Evet beyler Alper arkadaşımızın taktıgı vites topuzundan gören duyan satıldıgı yeri bilen varmı ??
Ben model üçü Fiorino'da kullanıyorum.Oturma sıkıntısı yok ayrıca çok da şık bir şey.
Evet beyler Alper arkadaşımızın taktıgı vites topuzundan gören duyan satıldıgı yeri bilen varmı ??
FORD FOCUS 2006 SONRASI YENİ TİP VİTES TOPUZU GittiGidiyor.com'da #46054680
linkte vites topuzunu bulabilirsiniz. Geçen aya kadar bu ürün 35tl fiyatla satılıyordu ama kurdaki değişikliği hemen fiyata yansıtmışlar heralde birazcık zamlanmış.
R nin farklı yerde olması sorun değil şemayı istediğin şekilde sen seçiyorsun zaten.
peki benim aracın vites topuzu mandallı ne yapabilirim ben arkadaşlar_? arac da fire activ olduğu için dinamik modelindeki gibi cafcaflı bi şema nasıl yapabiliriz? veya vites topuzunu nerden temin edebiliriz? mandallı? ama geri vitesi 5 in arkasındave mandal ? ne iştir yaa
ufak detaylarla güzel farklar yaratabilirsiniz. Vites topuzundaki rakamlar cok büyük ve gıcık görünüyordu carbon kaplama ile görüntü gayet hoş görünüyor.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Puntoların vites topuzları gercekten cok basıt, boyle ufak uygulamalarla cok guzellesebılıyor ama, emeğinize sağlık ..
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
Işıklı vites topuzu fena değil ama ben orjinalden yanayım 80tl gibi bir maliyetle komple deri kaplattım Gayette güzel oldu tabii bence![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri