bi oturma takımı onu da faraler yemediyseşaka şaka evimde fare filan olmaz güzel evim benim
eşya bi kaç koltuk bi kaç sehpa var valla parti mi yapcaz yoksam?
eyvallah abicim hepimizedüzenliyelim valla iyi olur ömerde diyip duruyo
evde eşya var mı abi? hani boşsa değerlendirelim :p
bi oturma takımı onu da faraler yemediyseşaka şaka evimde fare filan olmaz güzel evim benim
eşya bi kaç koltuk bi kaç sehpa var valla parti mi yapcaz yoksam?
temel eşyalar var her şeyi yapabiliriz abi duruma göre![]()
tmm önümüzdeki ay ordayım nasipse haberleşcez hemşo![]()
ankara bizim yaanasıl özledim memleketimide...
Konuyu canlandiralalim
Enerjiyi nerden aldınız resimle anlatabilir misiniz. Sigorta bölümünden mi?
konu hakkında forumda o kadar çok konu var ki...şunu bile yapsanız herşey o kadar net
Let me google that for you
ben yine de anlatayım.sigorta paneliyle uğraşmaya değmiyor.çünkü sigorta panelinden elektrik alınırsa kapılara switch bağlanması gerekecek.Halbuki, tavan lambasını kontrol eden bir switch zaten var...
Direkt olarak enerjiyi tavan lambasından alıyoruz.zaten 2 tane kablo.artı ve eksi olmak üzere.ne cins ampul kullanıyorsanız, arasına dilediğiniz kısıklıkta direnci ekliyorsunuz ve kablolama yapıyorsunuz.sabitlemek için kesme biçme yapmaya gerek yok eğer orjinal tip ayak aydınlatma alacaksanız yerleri zaten mevcut sadece kablolama yapılacak.Forumda şerit led ile işini gören çok kişi var, böyle yapılacaksa zaten arkası yapışkanlı olduğu için geriye yine sadece kablolama kalıyor.
işin püf noktası kabloların yalıtımı.kapı direklerinden geçtiği için kablolar, iyi izole edilmeli ve ses yapmaması için bez bant ile sarılmalı..
Ben yaptim modul led kullandim 3 lu arkasi yapiskanli los ve hos bi isik oldu tavan lambasindan cekmek cok mantikli kolay zaten resimlerinide atarim yarin
Teşekkürler
Ancak ben sorumu şöyle degistireyim Aracın hiçbir yerini sokmeden sigorta panelinde tavana giden kablolari bularak yapılabiliyor mu evet ise cevap bunun hangi kablo olduğunu soruyorum.
Ayrıca Sol direği açtığımda bir demet kablo gördüm Airbag den dolayı ve izole edilmiş durumda.
Neyse artık kablolama işini direkten yapacağım ama şu orjinal ayak aydınlatması yeri tam olarak neresi uygun fiyatlı ise orjinal yapmak isterim.
Resmi var mı acaba? Fiyat?
Teşekkürler.
Kesip biçmeden uğraşmadan derseniz en kolayı body computer üzerindeki soketlerdeki bulunan kabloların yanına kabloları sıkıştırmak ben bu şekilde yapmıştım fakat sadece kapıları açınca yanıyordu.
Kabloları şu pinlerden alacaksınız :
Buda benim eski aracımdan bi fotoğraf.
Ledleri üçlü modül kullansanız daha iyi olur fakat bulamam derseniz şerit ledde olur.
Teşekkürler
Üzgünüm artık yardımcı olamayacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri