alev alev olmuş![]()
alev alev olmuş![]()
https://forum.grandepuntotr.com/gors...bir-fikir.html
bu konuyu ben açmıştım, bizim araçlarda nasıl durur merak ediyordum merakımızı giderdiğin için teşekkürler,
eline sağlık Özkan, Bence fena değil...![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
bence çok kötü olmuş.ama zevk meselesi tabi,güle güle kullanın.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
güle güle kullan...
k rider daki kitt in ön kaputundaki gibi yanar dönerli bir devre takıp ledleride kısa tutarsan değişik bir çalışma olabilir.
ben ön tampona yapmak isterdim ama böle şeyleri hiç beceremem
![]()
valla denedik bişeyler iyi kötü oldu işte
valla bu ugraştırdı biraz ön için daha zor olur gibime geliyor... kamyOncu işi gibi heryerde led abes olur bunlarıda fren lambalarına baglıyacagım gibime geliyor. iyi kötü yorumlar aldık ama HERKEZİN MERAKI GİDERİLMİŞ OLDU...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Buda benim ledli bagajım. bakalım beğenecekmisiniz. ledler bagaj kapağına monte edilmiş durumda..
![]()
buda süper olmuş yakında tüm puntolarda olursa hoş bir özellik olacak araçlarımız için
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
evodaki hoş![]()
cok guzel olmus elınıze saglık![]()
iğrenç duruyo![]()
guzel olmus
zevkler renkler tartısılmaz ancak izmirde de bu sekilde calısma cok gormeye basladım ama niye yapılıyor mantıgını cozemedim
Bravo HGTurbo
Kaan
Benim yapma nedenim ilgi çekmek maksadıyla degil istanbul çevresinde öyle öküzler varki dibinden ayrılmıyor sen ışıkta duruyorsun adam görene kadar çarpmış vaziyette oluyor aracına...
Ama hoş duruyor zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence bir özellik diyede düşünenler olabilir. İSTANBULDA bende birkaç tane gördüm...
Tavsiye ederim hele bagajını açıp onun ışıgından faydalandıgında daha da işe yarıyor bence birçok kişi uyguladıgında etrafta güzel bir görüntü teşkil eder...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (04/02/2012 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
Yokmu aramızda bu uygulamayı yapan başka kimseler...
soyle bir baktım da arabada bi gülümseme şekli oluşmuşstoplar da gözleri gibi...
punto sırıtarak gidiyor gibi olmuş bence fena degil ama cok da zorlamamak lazım
StrucTuraL EngiNeeR
bende bagaj kapagına monte ettim böyle daha şık duruyo
tebrikler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri