1. Çalıştığım fabrikanın kapısında otomatik plaka tanıma sistemi var. Plaka yı okuyunca bariyer kalkıyor! Plaka yoksa giriş te yok
2. Tampon tamamen kendi tasarırımım. Kesik sadece üst plastik iç demir bariyere zarar verilmedi.
3. Ön nikelajı iptal edip macunla doldurup boyayacaktık sonradan boya olmasın diye bu şekilde yaptık !
4. Ayna kaplamasını komple de yaptık ama çok göze battı bu yüzden damalı yaptım
5. Jantların bana zararı fazla olmadı. Sadece yakıtta 280 kurustan 300 kuruşa çıktı... Görsellik adına katlanıoruz.
6. Arabaya sadece Boyaya zarar vermeyen tinerle sildim komple ve kendim el ile manuel pasta-cila yaptım.
Rica ederim yazdıklarınızdan memnun oldum ...
Bu arada son olarak Farlar siyah film çektirdim Daha da egzotik oldu... En kısa zamanda değişik fotolarıda eklicem. Olumlu ve olumsuz yorum yapan arkadaşların hepsine Teşekkür ederim... Fikirleriniz benim için önemli ... Allah hiç kimsenin aracına kaza, bela , ceza vermesin ...
Aminn!
Eklenti 17821
arkadaşlar buda benim led uygulamam bakalım beğenecekmisiniz..
Konu fuatcosar tarafından (17/01/2012 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
Evon hoşuma gitti bana göre çok güzel olmuş..Tek hoşuma gitmeyen ise kaput üzerindeki havalandırma çok yapmacık gibi duruyor..Ama tavan üstündeki ve arkadaki spoiler çok hoşuma gitti..Yinede aracın çok güzel duruyor..Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..
O spoiler benim GP ye de uyar mı acaba..?![]()
abi maşallah kazasız belasız. şık bir evo![]()
obsessed the red
arabanı kazasız belasız kullan. çok beğendim, fakat marşpiyel gerekli sanki, birde kapılardaki nikelaj kötü gibi görünüyor..
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Uyar kardeşim istedikten sonra hepsi uyar... İşten anlayan bir polyester ustanız olsun istediginiz herşey uyar... Kaput havalandırmaya gelince ; onu söktügüm zaman ön kısım çok yuvarlak duruyor o yüzden duruyor birde tavandaki ile kombinasyon olsun dedim... Amin kardeş cümlemize...
Zevkler ve renkler modifiye ister...
Benim arabada komple altında yanıyor kırmızı daha farklı oluyor ...
Zevkler ve renkler modifiye ister...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri