Alıntı taret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
murat kardeşim plakanın düşmediğini , çıkarıp bir kenara attığını ve daha sonra polise plakam düştü diye kendin yazmışsın.
"ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim" işte yazdıkların.

eğer amacım seni şikayet etmek olsaydı bunu zaten yapardım.

tamam kaybettiğimi sölüorum bu benim yasal hakkım. sonuçta polis bana 100lerce tl ceza keserken paran var mı evladım varsa ne kadar var o kadar ceza kescem die sormuo bende işi var mı yok mu etik mi deil mi die düşünmeden hakkımı kullandım olan bu. gayette memnunum halimden kare app lerimle geziorum sonuçta. aracımın başına gelip tutanak tutan polislede aramız çok iyi adam gülüp geçio sadece bu konuya hatta o yol gösterdi bana da... ama polis bile böleyken sizin bu tepkinizi anlamadıgımdan söledim onları.

buyrun şikayet edebilirsiniz zaten sizinde o hakkınız var. ne yararınıza olur bilmiorum ama şikayet etmek istediğinizde plakam profilimde ve fotolarda mevcut...

ben düşüncemi söledim yaptıgım işlemi söledim arkadaşın konusunun altında. siz bana karşı olan düşüncelerinizi sölediniz saygı duyuorum teşekkür ediorum yanlışsada bnm yanlışım uyarınız için teşekkürler...