bende işi abartıp öne kare app plaka bastırdım onu yapıştırdım. ben bunu yaparken polis amcalarla sonradan uğraşmaktansa ilk başta uğraştım. plakayı söküp bi kenara attım daha sonra 155 polis imdatı arıyarak plakamın çalındığını gelip tutanak tutulmasını istedim glip aracı incelediler bazı kayıtlar tutuldu daha sonra karakola ugramam istendi. ben ertesi gün tekrar 155 i arayıp sordum kayıt var mı die evet plakanıza kayıt tutulmuş dendi. şimdi polis çevirip ceza yazmaya kalktığında abi plakam çalındı tutanak mevcut merkezden sorgulatabilirsiniz yenisinide bastırcam bikaç güne bu idareten evde duran eski app plakalarım diorum hiç sorun olmuo biraz uğraşlı ama sonuç tatmin edici
Helal olsun
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri