Tuncay bey,
kısmetse bu akşam fotoları çeker yüklerim.inan çok güzel oluyor
Tuncay bey,
kısmetse bu akşam fotoları çeker yüklerim.inan çok güzel oluyor
Bugün arka kapı kolunu sökmek istedik olmadı. acaba komple döşemenin sökülmesimi lazım bunun için ? selahattin abi bize ayrıntılı bilgi verirse çok memnun oluruz.. ayrıca arka kapılardaki led yuvasındaki kapak şeffaf değil onunda değişmesi gerekiyor yanılmıyorsam..
Arkadaşlar resimler tamam ama yükleme sorunu yaşıyorum.Tuncay Bey, eğer e-mailinizi verirseniz size göndereyim bir de siz deneyin belki ben birşeyleri yanlış yapıyor olabilirim.Sizce uygun mudur?
gelişmiş cevap ikonuna tıkla.
daha sonra eklenti ekle ikonu var onuda tıkla.sonrasını çözersin.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Resimler Selahattin Bey'in uygulamasından resimlerdir. Kendisine teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
oraya ampül yuvasu koy camını koy yerini hazırla ama bir parça kablo çekip ampülünü takma ne saçma işş bu yaa dalgamı geçiyor fiat.
Tşk.ler abi aracı baştan sona biz tekrardan elden geçiricez anlaşıldıyukarıda da sormuştum acaba bu lamba uygulamasını yapmak için komple kapı döşemesinin çıkarılmasımı lazım bir bilgin varmı ? benim gördüğüm kadarı ile kapak şeffaf değil senin siparişte şeffaf kapaklarda gelecekmi ?
orda ışık varmı yok mu belli olmuyo hiç...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Arkadaşlar uygulama aslında çok komplike değil,sırası ile anlatayım;
*Sadece kapı döşemesi sökülüyor.Ön kapılarla aynı yerde zaten fabrikasyon yeleri var ama siyah bir parça ile kapalı duruyor.Bu siyah parçalar 2 adet yuvarlak sekman ile kapı döşemesindeki iki plastik pime tutturulmuş vaziyette.Tek dikkat edilmesi gereken nokta,bu sekmanlar çıkarılırken bu pimlerin kırılmaması zira ledler daha sonra bu pimlere oturtulacak.(eğer kırılırsa 504,japon vb yapıştırıcılarla tamir edilebilir)
*Sipariş edilen ledler önkapılardaki ledlerle birebir aynıdır.Yani ön kapılarda alınan randımanın aynısını alabiliyorsunuz.Ledler kapakların içinde geliyor zaten ve dediğim gibi ön kapılarda nasıl görünüyorsa arkalarda da aynısı oluyor.
*Kapılardaki montaj bittikten sonra geriye bir tek ince çiftli bir kablo ile cam açma butonunun aydınlatmasından + ve - uçları bulup bağlantıyı yapmak kalıyor.
*Bir tek dezavantajı var o da sürücü tarafında bulunan çocuk cam kilidini kapattığınızda biliyorsunuz arka cam butonlarının ışıkları da sönüyor doğal olarak bu ledlerde sönüyor.İşte hepsi bu kadar.Umarım açıklayıcı olmuştur.Sormak istediğiniz herhangi birşey varsa seve seve yardımcı olurum.
Teşekkürler tuncay ve selahattin abiben kendim yapmayı planlıyorumda geçen gün sadece kapı açma kolundan sökmeye çalıştığımda olmamıştı.. 2 adet turuncu yanan lamba aldım artık elektrikçi arkadaşın yardımıyla bende halletmiş olacam
![]()
Tuncay abim Selahattin abi doğru diyor şoför kapısında arka camların kumandasını engellemek için yatay dikdörtgen bir düğme var o basılıdır... Arka camları otomatik olan araçlarda cam ikonunda aydınlatma vardır...
Saygılar...
Merhaba Normal Grande Punto ya da kapı kolu için aydınlatma lambası takılabilirmi acaba.
biraz uğraştırıcı bir şey söylüor olabilirm acaba bu ledlere kabloyu ön kapılardaki ledlerden çeksek olmaz mı
olur tabii ki ama dediğin gibi bayağı uğraştırıcı olur.
maliyeti ne kadar ben bu olaya talip olacamarkaları ledleyelim
![]()
Biliyorsun parçalar orijinal.Ledler üstlerindeki mat plastiği ile birlikte geliyor.Tanesi 35.88TL +KDV.işçiliği,elin yatkınsa kendinde yaparsın
elim aslında yatkındır da kablodan neresinden çekicem fln onları pek bilmiorm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri