hocam hiç bir masrafı yok çoğunu el emeği alıyorlar ...
Printable View
hocam hiç bir masrafı yok çoğunu el emeği alıyorlar ...
sanirim beklentiler farkli , büyük sehir - kücük sehir farki da var . hatta istanbulda artik sosyete oto sanayisi konumuna düsmüs maslak sanayi fiyatlari ile diger yerlerin fiyat farki bile var :)
ben daha önce palioma ucuz film cektirmistim , kisa sürede igrenc olmustu.
kapilari sökerek yaptirdigim yer ise aslen kapi-kilit tamircisi olup bizim pek yetkili servislerimizden cok daha düzgün iscilikleri var . kapilarimdan hic bir ses gelmiyor.
ben anlatamadım özür dilerim daha önceden film yoktu camlarımda ilk defa olacaktı ve arka camları sökemediler uğraştı uğraştı bitürlü çıkaramadılar aracın üstünde filmi monte ettiler ;=))
ben 5 cam cizilmez 90 ytlye cektirdim adam 1 saat icindede cekti şuana kadar öncam filmleri 2 kez attı garantiden deiştirdim orjinal cam almayı düşünüorum.Acana puntoya göre orjinal cam varmıdır ve ne kadardır bilgisi olan varmı?
valla ben dun gorustum adamlar 200 ytl dedi . amerikan cam filmi 5 yıl granti ..ama benim aklıma su muayene olayı takıldı aracın ruhsatına cam filmini işlemeye ne gerek var ?_? sonucta arkasına yazdıgın yazıyı işlemiyosun ?_? ayrıca cam filmi % 60 ı gosteriyosa yani 2 numara olunca gerek var mı ki ??
fiyatların fahiş olması filmin kaliteli olması anlamına gelmez cizilmez film var onun işçilikle 100 geçmemesi lazım (aslında bu fiyatta yüksek ama) ucuz filimde 35 in altında olmaması lazım daha aşağı olan filmlerde kusur daha yüksek olanlardanda art niyet ararım çümnkü maliyetler belli 3m bile fiyatı belli insanlar fiyatı yüksek veriyorki ne kadar yüksek verirse filminin o kadar kaliteli olduğunu savunurlar yoksa bütün kaliteli filmlerin fiyatları aynı ucuz ların da öle
vallla arkadaslar ben yenı cektırdım.maslak sanayıde saglam bıyer.admlar prof.tum camlar sokuldu.yapılan camları fırına benzeyen bısey yapmıslar acıkta,kurutuyolar.sonra tekrar montaj.250 ytl.7 yıl garntı.ama bu gun telefon actım.yaotıralı bır gun oldu dedım.aracı yıkatıcam bı sorun olurmu dıye sordum.hıc bır sorun olmaz,ama ıcten camları sılerken dıkkat etsınler dedı.sonax agıttım yıkma ıcın adamlara ızah etttım olayı.bıraz dıkkkat dedım.ama adamlar on sag camı ufakta olsa cızdıler.belllı belırsız ama ıcıme oturdu ya.yanı bılgınıze 250 lık 7 garantı verılen fılmde cızılıyo.artık bılemıycem.belkıde bu ılk sefere ozel bıraz dıkkat etmesı gerektı yıkayan sagısların ama.oldu bıkere ıste.
Valla ben daha öncede bahsetmiştim.
20 YTL ye aldığım çizilmez cam filmlerini kendim uyguladım.
Kaç ay oldu bende hatırlamıyorum. Hiç çizik falan yok. Yıkamacıya götürdüğümde de hiç adamlara dikkat edin falanda demedim.
Fatih senin cam filmleri esnek mi acaba ısıtarak form verilebilirmi...
ben de 10 ytlye aldım filmi ve kendim çektim..
arkadaşlar kesinlikle yapılamayacak bir iş değil sadece biraz zaman ve dikkat istiyor kendi kendinize de yapabilirsiniz
Abi o filmleri ısıtmayı hiç denemedim açıkçası.
Ancak katlandığında kırıştığından dolayı çok emin değilim form verilebileceğine
ya gercekten bende anlamadım.yaptırdıgım adamlar ılk yıkamada ıcten bıraz dıkkkat deddı ıste.bır gun oldu cunku yaptıralı.oldu ıste bırza evvvel baktımda alllhatan ck kotu degıl.belllıbelırsız.ama yıne ınsanın canını sıkıyo ıste.keske sızın gıbı kendım yapabılseydım ama ck zor cıkamam o isın ıcınden.
ön camlara yasak diye biliyorum sonra polis ceza kesebilir.
Ön cam falan farketmez ki, sonuçta zaten film çekmek komple yasak!!!
Film normalde yasak denildiği gibi.Sanırım izin için önce sağlık ya da tehdit edilme gibi geçerli bir neden bulunup bunu belgelemek gerekiyordu...