-
Abi ön cama film yapmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Görüşünü kesinlikle etkileyecektir.
Ön camın optiği açısından pek uygun değil.
Ancak ön cam için özel filmlerin olduğunu biliyorum. Sadece ön cama 150-200 civarına yapıyorlar. Ama ben yinede ön cama film yaptırmamanı tavsiye ederim
-
senin ön camda film yoktu değil mi fatih ?
yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
-
amman abi gözünü seveyim ön cama sakın yaptırma hem cezadan hiç kurtuluşun olmaz hemde gece görüşünü baya bir zorlaştırır diğer camlarda polisleri belki bir şekilde ikna edersin ama ön camlar için hiç affı olmaz 8P
-
yok kadir.
vazgeçtim zaten.
yanlar ve arka yeterli olur.
:D
-
yok abi benim önde yok yapmayıda hiç düşünmedim
-
Ok fatih.
ben de yaptırmaktan vaz geçtim.
aydınlatmanız için teşekkür ederim.
-
teşekurler ilgınız ve vermış olduğunuz bilgilerden dolayı arkadaşlar ozaman tüm yan camlar ve arka cama yaptırayım hemen arıyorum ozamn çünkü araba sanayıde :)))))))
-
Ben hepsiburada.com dan 11 YTL ye denemek icin bir rulo film aldim, 6 metre uzunlukta. Kendim deneye deneye kapladim 4 yan cami. Maliyetine baktigim zaman ortaya koydugum iscilikle iyi bir sonuc elde ettigimi dusunuyorum. :) Filmler ne kadar dayanir bilinmez. Ama cok ucuz oldugu icin ve uygulamada isi kaptigim icin eger zarar gorurse yeniden yaparim....
-
arkadaslar bende dusunuyorum ama fiyatlar cazip gelmedi ben kendim haletmeye calısıcam ama lumar mı yoksa sonax mı onun kararını veremedim ?
-
çok şık duruyor gp im artık ya valla herkese tavsıye ederım arabanın duruşu değişmiş inanın gaza geldım bıde bady kıt uygulayayım gp ye ama nerden ?? vadıden veya sızden tavsıye beklıyorum
-
0.5 numara (daha acik rengi yoktu 8D ) Lumar cam filmi yaptirdim . camlari sökerek yaptilar , cok iyi bir iscilik oldu film oldugu belli bile olmuyor sanki renkli cam var. yaptirdigim yerde Q7 ve 3.20d gibi araclarinda camlarini sökerek yaptiklari icin güvenerek camlari söktürdüm , yerinede gayet güzel taktilar bir tikirti falan gelmiyor. 250 ytl ye mal oldu.
düsününce iscligi kolay gibi geliyor ama yapilirken izleyince o kadarda kolay gelmedi bana , ustalik gerektiriyor. yani verdigim parayi hakketiler. adres : gençler oto cam , maslak sanayi sitesi.
-
izmirde 3, sanayide 100 ytl ye sonax cektırdım fakat on(yan) camlar cok ınıp kalktıgından attı söktüm tekrar cektirttim.
-
bende 200 ytl amerikan light yaptırmıştım 2 ay oldu aksesuarcıda yaptırdım adamlar 3 kişi arka kapı camlarını çıkartamadılar dolayısı ile arka camları cam üstünde iken yaptılar işallah ileride atma falan olmaz sizlerinde arka camlarınız üstünde iken mi filmi çektiler yoksa çıkarttılar mı camları şimdiden teşekkür ederim yapacağınız açıklamalar için.
-
arkadaşlar hayırlı olsun cam filmleriniz.. bir sorum olucaktı.. acaba trafikte bi sorun oluyo mu..? bildiğim kadarıyla cam film gibi aksesuarların ruhsata işletilmesi gerekiyo..
-
evet smtg %60 araç içi görünmesi gerekiyormuş dolayısı ile light filmler için sorun olacağını zannetmiyorum ama duyduklarıma göre lightları da söktürebiliyorlarmış muayeneye gelince hiç farketmiyo ruhsatta yok ise direk sökme operasyonu oluyomuş bilginize.
Bu arada benim film taktıran arkadaşlara bir sorum vardı kimseden cevap alamadım tekrar soruyorum. Arka camları çıkaramadılar kaportadan ;=)) üzerinde yaptılar film uygulamasını sizlerde böle bişi oldu mu?
-
evet otoritec aynen dedigin gibi arka camin filmini üstünde yaptilar , zaten sökmeyede ugrasmadilardi :)
ileride atma yapacagini zannetmiyorum , benim yaptirdigim yerdekiler bayagi emek sarfettiler cok güzel oldu.
-
Nasıl? camları çıkartıpmı , yoksa daha önceden film çektirdin onu çıkartamayıp üzerinemi çektiler. eğer filmin üzerine film çekmişlerse işin tembelliğine kaçmışlar normalde ısıtıp çamdan hepsini rahatlıkla çıkarıyorlar, eğer filmin üzerine çekmişse arada hava kabarcıkları kalmıştır ve çok kısa ömürlü olacaktır
-
4 camı söktüler , daha öncede film falan yoktu . sökerek film kapladıkları için oldukça güzel oldu , hiç bir yerinde kabarcık yok kenarlarından falan film olduğu belli olmuyor. 0.5 numara da olunca sanki film değilde renkli cam var :)
-
arkadaşlar camı ın sökülmesine gerek yok ii bir usta çıkartmadan çokk süper çekiyor adamlar. camı çıkardıktan sonra kapı plastiğinden pencereden ses gelir bence...5 camı toplamda 40-45 dkda çokda güzel çektiler 35 milyon verdim..
-
Şu işi bir türlü anlayamıyorum.
@baycep 35 lira verip 5 cama film çektirebiliyor ve gayet güzel oluyor.
kimi 200 lira veriyor,kimi arkadaş 100 lira veriyor.
Bu nasıl iş yav,amma bi uçurum var fiyatlar arasında...