Herkese selam. Arka cam ve arka iki cam için cam filmi yaptırmayı düşündüm. Trafikti, polisti uğraşmamak için bod perde aldım ve taktım. Çok memnunum cam filmi görüntüsü veriyor ve ebat olarak bire bir (marka - modele göre üretim yapılıyor zaten)uymaktadır. Merak edenler için zip dosyası içinde fotoğrafları paylaştım.
Almak isteyenler www.kemaloto.com adresinden (bilmeyenler için forumdaki kullanıcı adı femoli) temin edebilir. Internet üzerinden de satışları bulunuyor.
Konu ekartoo tarafından (01/09/2012 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
Güle güle kullanın
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
)))...
gerçekten yakışmış
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
fiyatı ne kadar?
bod perde gercekten guzel olmuş bende dün sipariş verdim otoaksesuarci.com dan sanım ya bugun yada pazartesı elımde olur .
Ben de almayı düşünüyorum, perdeler GP ye ait sanırım..
montajı zor oluyor mu? bir yerleri delme sökme felan var mı
Arka camlar açıldığında perdeler haliyle olduğu gibi kalıyor ve cam sıyrılıp aşağı iniyor değil mi ?
bu durum sıkıcı olabilir.
perdeler gp'ye ait ama evolara bire bir oluyor. montajı çok basit. 5 dk.yı geçmiyor. yan camlar klipsli zaten. kapı lastiğinin altından gövde klipsleniyor. delme sökme yok. arka cam direk hiç bir klips koymadan oturuyor ama biraz daha zor oluyor takması yan camlara göre. cam inince perde sabit kalıyor. camla inip çıkmıyor.
kıvanç hocam çok teşekkürler. ürün yaklaşık 10 gündür hepsiburada sepetimde bekliyor. bu fotoğraflar ilaç gibi geldi. hemen geçeceğim siparişi
Bod Fıat-tofaş Grande Punto Perde - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com aldığınız ürün bu sanırım değil mi?
Ellerine sağlık dostum çok hoş durmuş ve bizlere fikir vermek acısından iyi yapmışsın. bende almayı düşnüyorum hiç olmazsa cam filmiyle polislerle çatışmadan bi koruma + estetik bi görüntü sağlayabiliriz..
rica ederim. sitemizden dükkanlar (kampanyalar) bölümünde femoli'den (kemal oto) piyasadaki en uygun fiyata alabilirsin.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri